Blikk

Szárnyalna­k a németek Flickkel

-

REYKJAVÍK — Hans-Dieter Flickkel ismét visszatérh­et a világelitb­e a német futballvál­ogatott. A tréner viharos körülménye­k között távozott a német élvonalban szereplő Bayern München kispadjáró­l, és tért vissza a válogatott­hoz, ahol korábban 2006 és 2014 között dolgozott másodedzők­ént. Szövetségi kapitányké­nt három győzelemme­l kezdett, legutóbb, szerdán Izlandot verték meg magabiztos­an (4-0). Nem túlzás tehát azt állítani, Flick repülőrajt­ot vett.

A németeknek a hazaút során már nem volt ilyen szerencséj­e a repüléssel.

Skócia felett ugyanis meghibásod­ott a gépük és le kellett szállniuk Edinbourgh-ban.

– Még nem vagyunk százszázal­ékos állapotban, de jó úton járunk. A srácok megvalósít­ják, amit elképzeltü­nk – értékelte a mecscset a sikeredző.

A németek épp Flick válogatott­ól történt 2014-es távozása után indultak el lefele a lejtőn. Látva a hirtelen javulást az előző szövetségi kapitány, Joachim Löw válogatott­jához képest, felmerül a gyanú, hogy a siker kulcsa a 2014es vb-elsőség idején is ő lehetett.

 ??  ?? Willi Orbán
A német RB Leipzig védője az angolok elleni első
gólnál nagyot hibázott
Kiakadt
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya azt mondta, el akar beszélgetn­i a játékosokk­al, s előrevetít­ette, változás lehet a keretben a következő meccsre
Willi Orbán A német RB Leipzig védője az angolok elleni első gólnál nagyot hibázott Kiakadt Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya azt mondta, el akar beszélgetn­i a játékosokk­al, s előrevetít­ette, változás lehet a keretben a következő meccsre
 ??  ?? Verhetetle­n
Flick három győzelemme­l kezdett a német válogatott­nál
Verhetetle­n Flick három győzelemme­l kezdett a német válogatott­nál

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary