Blikk

Bajuszt növesztett Katinka szerelme

- Blikk-információ

VELENCE — Új külsővel lepte meg Gelencsér Máté az Instagram-követőit. A háromszoro­s olimpiai bajnok Hoszszú Katinka úszóedzője és szerelme olyan bajuszt növesztett magának, mint amilyet az 1980-as évek felnőttfil­mjeiben feltűnő férfi szereplők hordtak. De Gelencsér hasonlít a népszerű Magnum

című televíziós sorozata hősére, az amerikai Tom Selleckre is, akinek a bajsza ugyancsak legendássá vált.

Hosszú és Gelencsér jelenleg Olaszorszá­gban tartózkodi­k, hiszen klubjuk, az Iron a Nemzetközi Úszóliga (Internatio­nal Swimming League) versenyein vesz részt szeptember­ben. Hosszú ugyanakkor egyelőre nem állt rajtkőre, most még csak menedzserk­ént segíti az ironos versenyzők­et.

A sportoló számára nem sikerült jól a tokiói olimpiai, hiszen nem tudott dobogós helyezést elérni a játékokon. Ennek ellenére nem vonul viszsza, szeretne még nagy világverse­nyen bizonyítan­i. – Szeretek úszni és edzeni. Úgy érzem, ennél bőven tudok jobb is lenni, és nem egy rosszul sikerült verseny után szeretném azt mondani, hogy ennyi elég volt – fogalmazot­t Hosszú. – Szerencsés helyzetben vagyok, mert úgy gondolom, sikerült mindent elérnem, amit el lehet.

 ??  ?? Olaszorszá­gban
Az úszónő és párja Olaszorszá­gban tartózkodi­k, csapata, az Iron ugyanis Nápolyban szerepel
Olaszorszá­gban Az úszónő és párja Olaszorszá­gban tartózkodi­k, csapata, az Iron ugyanis Nápolyban szerepel
 ??  ?? Magnum
Gelencsér Máté bajusza a legendás Magnumot alakító Tom Selleck (kis képünk) színészt idézi
Magnum Gelencsér Máté bajusza a legendás Magnumot alakító Tom Selleck (kis képünk) színészt idézi
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary