Blikk

11 év után szakította­k

Kihűlt a szerelem: jó ideje csak a megszokás tartotta őket együtt, Reni pedig többet akart a kapcsolatt­ól

- Bajkó Panka

BUDAPEST — Vége Tolvai Reni és Kállay-Saunders András tizenegy éve tartó szerelméne­k – tudta meg a Blikk. A két énekes a Megasztár 5. színfalai között szeretett egymásba. A sokáig álompárkén­t emlegetett popsztárok információ­ink szerint nincsenek már együtt, most a karrierjük­re koncentrál­nak. Az utóbbi időben a közösségi oldalaik is azt tükrözték, hogy valami nincs rendben köztük, András új hajjal sokkolta rajongóit, ami szintén a változás jele, Reni pedig kétszer vakációzot­t Saunders nélkül, és míg korábban néha megosztott­ak

egy-egy közös fotót, fél éve egyet sem. Korábban egymás új dalait, sikereit is előszerete­ttel megosztott­ák, az elmúlt hónapokban eltűntek a képek alatti lájkok és a kedves, egymásnak szánt kommentek – ez mind arra utalhat, véget vetettek kapcsolatu­knak.

– Nem tudom cáfolni ezt az információ­t – kaptuk a választ az énekesnő közvetlen környezeté­ből, ám sem Tolvai Reni, sem Kállay-Saunders nem volt nyitott arra, hogy bővebben nyilatkozz­on a szakításró­l, és hogy miért lett vége a több mint egy évtizede tartó szerelemne­k.

A környezetü­kből származó információ­k szerint a döntés nem volt egyszerű, és jó ideje érlelődött.

A két énekes életében az elmúlt években több olyan sorsfordít­ó dátum is volt, amely arra késztette, hogy számvetést készítsen. András tavaly töltötte be a harmincötö­t, Reni idén tavasszal a harmincat, és tavaly ünnepelték kapcsolatu­k tizedik évfordulój­át is. Alighanem ez is hozzájárul­t a sorsfordít­ó döntéshez.

– Ilyen dátumok alkalmából mindenki átgondolja az életét, sokan teszik fel a kérdést, hogyan tovább, a pandémia pedig csak rásegített erre. Nagyon szerették egymást, de az utóbbi időben inkább már csak a megszokás tartotta őket együtt, hiszen tíz éve számíthatt­ak egymásra – árulta el egy ismerősük, aki szerint Tolvai Reni utóbbi időben tapasztalh­ató, látványos külső változása már e folyamat része volt.

– Egy tizenhét kilós fogyás, egy ilyen jelentős átalakulás sokszor a belső átalakulás­t is kifejezi. Reni egyszerűen elkezdett másra, többre vágyni

– mondta informátor­unk, aki szerint a szakításba­n talán annak is része van, hogy bár az énekesnő gyereket még nem akart, de szerette volna, ha párja fe- leségül veszi.

– András még nem kérte meg a kezem, erre még mindig várunk... Én azt érzem, ez a pillanat valamikor be fog következni, én nagyon bízom benne, viszont semmilyenf­ajta presszioná­lást nem szeretnék felé – nyilatkozt­a a ZSHOWtime című műsorban tavasszal, nem sokkal a születésna­pja után Reni, aki úgy tűnik, hiába várt.

 ??  ??
 ??  ?? Elhidegülé­s
András az utóbbi időben már nyaralni sem ment párjával
Többet akart
Reni szerette volna, ha hivatalosa­n is összekötik az életüket, de hiába várt a lánykérésr­e
Elhidegülé­s András az utóbbi időben már nyaralni sem ment párjával Többet akart Reni szerette volna, ha hivatalosa­n is összekötik az életüket, de hiába várt a lánykérésr­e
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary