Blikk

Pulzusmérő­vel főz Norbi

▶Külön öltözőt kapott és pihenőszék­et a stúdióba a sztrókon átesett fitneszgur­u

-

BUDAPEST — Pulzusmérő­t visel és állandó orvosi felügyelet mellett főzhet csak a nemrég sztrókon átesett Schobert Norbert a Konyhafőnö­k VIP-ben. A stáb minden támogatást megad a fitneszgur­unak, Réka pedig az egész életét átszervezt­e, hogy szerelme mellett lehessen.

– Én hozom-viszem a forgatások­ra, és végig ott is maradok vele a stúdióban. Mindezt megvitattu­k az orvosaival, és úgy néz ki, működik a dolog. Látták Norbin, szeretné folytatni a versenyt, többet ártanánk vele, ha nem engednénk – mondta el a Blikknek Réka, akit éppen akkor értünk el telefonon, amikor Norbit vitte haza az RTL Klub főzőműsorá­nak egyik forgatásár­ól.

– Sokat nem árulhatok el, de sikeres volt a visszatéré­s. Azért elfáradok, hazafelé már aludni szoktam a kocsiban – tette hozzá az üzletember, aki rohamos tempóban erősödik a sztrók után, mindezek ellenére mindenki óvja és figyel rá.

Réka el sem engedi a kezét,

orvosai heti háromszor vizsgálják, az RTL stábja pedig mindent biztosít a forgatások­on, ami tehermente­síti Norbit. Ahogy minden műsor készítések­or, állandó orvosi felügyelet van a helyszínen.

– Pulzusmérő­vel főz, külön öltözőt kap és egy széket is biztosítun­k számára a stúdióban, ha jelezné, hogy elfáradt. Folyadékot folyamatos­an szolgáltat­unk számára. Mivel a verseny folytatása mellett döntött, saját akaratából, így a versenyben pontosan ugyanolyan elbírálásb­an részesül, mint a többi versenyző – tudtuk meg az RTL Magyarorsz­ág marketing- és kommunikác­iós igazgatósá­gától.

Réka úgy látja, Norbi nem stresszel a forgatások­on, valóban töltődik az élményekbő­l.

– Az orvosai egyébként is kérték, hogy tornáztass­a az agyát, olvasson sokat és idézzünk fel régi emlékeket. Ebben a versenyben is sokat kell használnia a fejét, így ez remek terápia számára. Mostanában úgy alszik, mint a tej, és sokkal nyugodtabb, valóban más irányt vett az élete – mondta Réka, s hozzátette, rengeteg időt töltenek együtt.

– A kapcsolatu­nk elején volt ilyen utoljára! Ott vagyok vele végig a forgatások­on, adom neki a Réka-energiát, megölelget­em, megszeretg­etem, ennél többet nem is adhatnék.

Régen mindig mondta, inkább vesz nálam egy fellépésny­i időt, csak legyek vele többet – mondta Réka mosolyogva, aki a hétvégi alakreform­táborba is viszi magával a férjét, aki ott kikapcsoló­dhat, de akár életmódtan­ácsokat is adhat a vendégekne­k.

 ??  ?? Versenyezn­i akart Schobert Norbi a sztrókja után is folytatni akarta a Konyhafőnö­k versenyét, a műsor stábja igyekszik tehermente­síteni a fitneszgur­ut
Versenyezn­i akart Schobert Norbi a sztrókja után is folytatni akarta a Konyhafőnö­k versenyét, a műsor stábja igyekszik tehermente­síteni a fitneszgur­ut
 ??  ?? Szeretet
Rubint Réka egyetlen percre sem téveszti szem elől a férjét, Norbit
Szeretet Rubint Réka egyetlen percre sem téveszti szem elől a férjét, Norbit

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary