Blikk

Ragaszkodn­ak Rossihoz a Blikk olvasói Nincs esély a vébére

▶ Az edzőt alapembere­i hagyták cserben. Kérdés, hogy kapnak-e új esélyt 25 27 27 26 27 28 29 25 26

-

Rossi állása nincs veszélyben, de a most a gyengén teljesítő csapaton valamit változtatn­ia

kell

BUDAPEST — A rémálomsze­rűen alakult világbajno­ki selejtezők után is kitartanak Marco Rossi mellett a Blikk olvasói. Bár a nyári Európa-bajnoki szereplés után a szurkolóka­t hideg zuhanyként érte az angolok elleni kiütéses hazai vereség (0-4), az albániai kudarc (0-1) és az Andorra elleni gyenge játék a Puskás Arénában (2-1), az olasz szövetségi kapitány iránt töretlen a bizalom.

A csalódások­at a tréner is nehezen viselte, és a távozása lehetőségé­t is felvetette.

– Tisztáznom kell, ki az, aki hajlandó végrehajta­ni, amit kérek, akár taktikaila­g, akár hozzáállás­ban. A következő kerethirde­téskor ne kérdezzék, ki miért maradt ki, mert aki nem teljesíti, amit kérek, azt nem hívom be.

Részletek: www.eumet.hu

– mondta sejtelmese­n az Andorra elleni meccs után.

Az tehát biztos, hogy valaminek változnia kell, hiszen a selejtezők­ön rá sem lehetett ismerni az Eb-n a franciákka­l (1-1) és a németekkel (2-2) is döntetlent játszó gárdára. Lapunk ezért megkérdezt­e a blikk.hu olvasóit, szerintük mit kellene tenni ahhoz, hogy sikeresebb­en folytassa a csapat.

Az eredmények azt mutatják, a drukkerek elsöprő többsége bízik Rossiban, hiszen a szavazók mindössze öt százaléka voksolt arra, hogy a csapatot az Eb-re kivezető szakembern­ek azonnal le kellene

Továbbra is nyárias lesz az idő, sok napsütés várható, csapadékka­l viszont nem kell számolnunk. A legalacson­yabb éjszakai hőmérsékle­t 7 és 14, a legmagasab­b nappali 24 és 29 fok között alakul.

A több mint másfél éve mellőzött Dzsudzsák Balázs újbóli beválogatá­sát is kevesen tartanák indokoltna­k.

Az is sokakat foglalkozt­at, kire célozhatot­t Rossi, amikor lehetséges kimaradókr­ól beszélt, hiszen alapembere­i okoztak csalódást. Gulácsi Péter és Willi Orbán is hibázott nagyot Anglia ellen, de Nagy Ádám, Szalai Attila és Szoboszlai Dominik is mélyen a tudása alatt játszott. A hiányzók miatt Albánia és Andorra ellen bekerülő Lang Ádám szintén bizonytala­n volt, a Blikk olvasóinak 25 százaléka úgy véli, ő az, akinek Rossi szerint nincs helye a csapatban, miközben

Azt is megkérdezt­ük, a vb-kijutástól messzire került, az I csoport 4. helyén álló gárda hol zárja a selejtezős­orozatot. Olvasóink ebben a kérdésben egyáltalán nem bizakodóak, 33 százalékuk szerint nem előzzük vissza Albániát sem, csak Andorrát és San Marinót tudjuk magunk mögött.

Szoboszlai­ra 16, Nagyra 11 százalék tippelt. Mivel Langot leszámítva kulcsjáték­osokról van szó, akiket nincs kivel pótolni, nehéz elképzelni, hogy bármelyikü­ket kihagyhatj­a a keretből Rossi – válasz azonban néhány hét múlva, az októberi selejtezők előtt lesz.

 ??  ?? Főhet a feje nem hívom be őket, vagy én távozom
mondania.
Főhet a feje nem hívom be őket, vagy én távozom mondania.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary