Blikk

Bizarr halált halt a Stones menedzsere

-

SANTA ROSA — Egészen elképesztő baleset áldozata lett az amerikai rockélet egyik legismerte­bb figurája: a Rolling Stones és Bob Dylan menedzsere, Mick Brigden éppen a család kutyáját, a 14 évesen elpusztult Travist temette el, amikor beszakadt alatta a föld. A 73 éves szakember felesége a TMZ-nek mesélt a szörnyűség­ről.

– A házunk kertjében akartuk eltemetni Travist, Mick éppen a sírgödröt ásta, amikor valami történt és beomlott alatta a föld. Az egyik szomszéd látta a balesetet és azonnal tárcsázta a mentőket, ám már nem tudtak segíteni, azt mondták, Mick azonnal meghalt – elevenítet­te fel Julia Dreyer Brigden.

Mick Brigden pályafutás­át koncertsze­rvezőként kezdte és dolgozott Van Morrisonna­l, Joe Satrianiva­l vagy épp Carlos Santanával is. Később lemezkiadó­t alapított és menedzserk­edni kezdett. A zene mellett imádta a borokat is, és rengeteg szőlője, illetve saját gyártású bora is volt.

 ??  ?? Elképesztő Mick Brigden elhullott kutyája sírját ásta, amikor beszakadt alatta a föld, a menedzser azonnal meghalt
Elképesztő Mick Brigden elhullott kutyája sírját ásta, amikor beszakadt alatta a föld, a menedzser azonnal meghalt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary