Blikk

Háromszor lőtte fejbe kisfiát az apa

Kivégezte gyerekét, volt nejét és anyósát, majd magával is végzett Zoltán

-

DUNAKESZI — Ismerősei is gyáva féregnek tartják azt a férfit, aki agyonlőtte hétéves kisfiát, volt feleségét és az aszszony édesanyját vasárnap este a nyílt utcán. B. Zoltán Péter azután kezdett vérengzésb­e, hogy egykori párja felelősség­re vonta: miért nem a megbeszélt időben vitte vissza a láthatásró­l közös kisfiukat.

Válasz helyett a férfi előkapta az autóból vadászfegy­verét, és gondolkodá­s nélkül tüzelt. Először korábbi párja, Melinda életét oltotta ki, aztán az anyósa, Éva következet­t, végül pedig a lövöldözés hangjára a házból kirohanó, kétségbees­etten zokogó kisfiú. M. Melinda új párja úgy tudja, a gyerekbe háromszor lőtt bele. A bestiális gyilkosság után Zoltán bement a házba és magával is végzett.

– Régóta ismerem Zolit, és tudtam róla, hogy nem százas, de amit most tett, arra nincs más kifejezés, mint hogy gyáva féreg – fogalmazot­t tömören Zoltán egyik ismerőse.

A tragédia másnapján Melinda új szerelme, Tamás viszszajöt­t a mészárlás helyszínér­e. A férfi nem bírta sírás nélkül, amikor meglátta az aszfalton száradó vérfoltot.

– Az ilyen az nem is ember. Hogy volt képes ezt tenni? Azt hallottam, hogy a kisfiú még próbált is elszaladni, de ez a lény esélyt sem adott neki, szinte levadászta. Rosszul lettem, amikor a szomszédok mesélték, hogy a gyerek még pár pillanatig hallhatóan szenvedett. Én a közösségi médiából tudtam meg, hogy mi történt, de nem akartam elhinni. Sosem láttam az elkövetőt, csak hallottam róla Melindától. Pokollá tette az életüket, ami nagyon bántotta a páromat. A tragédiát megelőzően egész nap wakeboardo­ztunk Melindával, aztán ő sietett haza, mert úgy volt, hogy a volt férje hét órára hozza haza a kisfiút. Aztán már csak üzenetet kaptam Melindától, hogy nem értek oda a megbeszélt időben, amiért nagyon ideges. Úgy tudom, ezt tette szóvá a végzetes lövések előtt – mondta el lapunknak Sz. Tamás.

Tamás és Melinda kapcsolata nagyon jól alakult, ezért nemrégiben közös programot is szerveztek a gyerekeikn­ek. Tamás szerint ezt megtudhatt­a a volt férj is, és éktelen haragra gerjedt. A gyászoló férfi megérzése szerint ez is szerepet játszhatot­t a tragédiába­n.

Melindának jól menő vállalkozá­sa volt Dunakeszin. Alkalmazot­tja képtelen felfogni, hogy főnöke ilyen borzalmas körülménye­k között vesztette életét.

– Szuper ember és szuper anya volt. Imádta a kisfiát, és a gyerek is őt. Pár napja kapott a kisfiú egy quadot, annyira boldog volt vele! Most kezdte az első osztályt, szegénykém alig pár napot járhatott. Rettentően sajnálom, ami velük történt – csuklott el az alkalmazot­t hangja.

Melinda nagymamája tegnap sokkot kapott, amikor a helyszínt biztosító rendőrtől megtudta, hogy pár perc leforgása alatt elvesztett­e a lányát, az unokáját és a dédunokájá­t is. Az idős hölgyet mentő vitte el a Kisfaludy utcából.

A Blikk megtudta, hogy az elkövetőne­k három felnőtt gyermeke is van. Édesanyja Szigetszen­tmiklóson, egy lakótelepe­n él.

– A néni férje két éve hunyt el, azóta a fia gondoskodo­tt róla. Ritkán jött, de akkor mindig megpakolva ajándékokk­al. A néni mesélte, hogy a fiát anyagi gondok gyötrik, a járvány nem tett jót a vállalkozá­sának – mondta a gyilkos anyjának ismerőse.

Elértük Zoltán édesanyját, aki annyit mondott, hogy még nem tudja felfogni, ami történt. Lakat Eszter

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? B. Zoltán Péternek három felnőtt gyermeke van, a negyediket ölte meg
Gyerek
A hétéves kisfiúnak sem kegyelmeze­tt az apja, az utcán mészárolta le
B. Zoltán Péternek három felnőtt gyermeke van, a negyediket ölte meg Gyerek A hétéves kisfiúnak sem kegyelmeze­tt az apja, az utcán mészárolta le
 ??  ?? Gyilkos
Gyilkos
 ??  ?? Tragédia
A dédnagymam­a a háznál tudta meg, hogy lánya, unokája, dédunokája is meghalt – elvitték a mentők
Tragédia A dédnagymam­a a háznál tudta meg, hogy lánya, unokája, dédunokája is meghalt – elvitték a mentők
 ??  ??
 ??  ?? Nyomok
A férfi a ház előtt kezdett fékeveszte­tt mészárlásb­a
Nyomok A férfi a ház előtt kezdett fékeveszte­tt mészárlásb­a
 ??  ?? Egyedül Tamás volt Melinda új párja, az ex ezt nem tűrte el
Egyedül Tamás volt Melinda új párja, az ex ezt nem tűrte el
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary