Blikk

Gábor éhezett, hazament a Survivorbó­l

- Cs. H.

LAS TERRENAS — Ismét egy váratlan fordulat okozott nagy megdöbbené­st a Survivorbe­n, ugyanis az egyik civil játékos feladta a versenyt. Gábor úgy döntött, hogy két hét éhezés után nem tudja folytatni a küzdelmet.

– Amit kapunk ételt, rizst és babot, az épp csak arra elég, hogy ne haljunk éhen. Próbáltam gyíkot fogni, ettem rákot is, de nagyjából az ötödik nap környékén éreztem, hogy éhezem, egyszerűen szenvedtem – kezdte lapunknak Gábor.

– Hozzátarto­zik az is, hogy nem tudtunk rendesen tisztálkod­ni, állandó feszültség és vita volt a törzsön belül, elfogyott a motivációm. Persze ez a Survivor, tudtam, mire vállalkozo­m, mégis úgy éreztem, hogy nem akarom tovább csinálni. A törzsek újraosztás­a után már nem volt kedvem az új társakkal beszélgetn­i, ráadásul hajnalban arra ébredtem, hogy olyan gyomorgörc­söm van az éhségtől, hogy nem tudok megmozduln­i, az is nehezen ment, hogy felálljak. Nagyjából két nap alatt döntöttem el, hogy kiszállok, és utólag sem bántam meg a döntésemet. Tudtam, hogy ebben az állapotban nem nyerhetek, így pedig nem érte volna meg tovább kínozni magamat – mesélte a versenyző, aki krumplipür­ével és sült hússal ünnepelte meg, hogy feladta az RTL Klub túlélőshow-ját.

Egyelőre nem tudni, hogy helyére érkezik-e új játékos, ám a Survivorbe­n bármi megtörténh­et...

 ??  ?? Kényszerme­goldás
Gábor gyíkokat, rákokat fogott, hogy kiegészíts­e étrendjét
Kényszerme­goldás Gábor gyíkokat, rákokat fogott, hogy kiegészíts­e étrendjét
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary