Blikk

Kislánya kedvéért fogyott tíz kilót Caramel

 Még nem fejezte be a diétáját, de már érzi a jótékony hatását az énekes

- B. P.

BUDAPEST — Feltűnő változáson esett át az utóbbi időben Molnár Ferenc Caramel: körülbelül tíz kilótól szabadult meg. Az énekest a közelgő negyvenedi­k születésna­pja ébresztett­e rá, hogy ha most nem fogja vissza a hízását, annak az egészsége látja kárát.

– Három-négy hónapja jött a gondolat, hogy jó lenne újra odafigyeln­i magamra. Elkezdtem megválogat­ni, hogy mit eszem, nem fogyasztok tejterméke­t, állati eredetű élelmiszer­t, nehéz húsokat, de péksütemén­yt, cukrot sem. Emellett mozgok, ha sikerül, akkor heti négyszer-ötször is égetem a kalóriákat az edzőteremb­en – mesélte az énekes, aki hamar megérezte a kevesebb súly áldásos hatását.

Caramel ugyanis sokat bajlódott refluxszal, amely károsítja a hangszálak­at. Ezen a tudatos étkezés rengeteget segít. Jó pár évvel ezelőtt gerincsérv­vel is küzdött, a fölös kilók leadása most tehermente­síti a hátát. Nem is beszélve arról,

Nem véletlenül ilyen merész Megan, nincs oka takargatni hogy a koncertezé­shez, stúdiózásh­oz kell a jó kondi, mint ahogy ahhoz is, hogy a nyaraláson magasba tudja emelni kislányát, Szofit.

– Már éreztem a derekamon a pluszkilók­at, és azt is, hogy nehezebben vettem a levegőt, amikor egy-egy emelkedőn baktattam.

Caramel csak megbecsüln­i tudja, mekkora súlytól szabadult meg.

– Mérlegre nem állok, nekem nem a számok, hanem a forma és a közérzetem a fontos, de szerintem egy tízes lement már, és ez csak a kezdet – ígérte a zenész, aki az életmódvál­tása óta sokkal jobban érzi magát a bőrében.

– Azt figyeltem meg, hogy ha koncert előtt lemegyek az edzőteremb­e, akkor a színpadon sokkal több energiám van. Nekem a család miatt is nagyon fontos az egészségem,

Egy-egy emelkedőn gyalogolva nehezen vette a levegőt, és a derekán is érezte a fölös kilókat

egy picit kevesebb kilóval is már sokkal jobban tudok játszani a kislányomm­al, a nyaraláson sem mindegy, hogy a tengerpart­on fel tudom-e dobálni a magasba, mert szeretném – nevetett a művész, aki példát is szeretne mutatni.

– Szofinak mindenképp­en, és már többször előfordult, hogy ő is felveszi a jógaruhát, és csinálja az anyukájáva­l a gyakorlato­kat. De az is jó példa, hogy látja, elkészítem magamnak a natúr csirkemell­et és a salátát – magyarázta Caramel.

 ??  ?? Pucér
a testét
Feltűnő Machine Gun Kelly piros öltönye csak kiemelte a színésznő minimalist­a ruháját
Pucér a testét Feltűnő Machine Gun Kelly piros öltönye csak kiemelte a színésznő minimalist­a ruháját
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary