Blikk

Rettegett volt párjától a megölt anya

►Melinda azért költözött az anyjához, mert ott a riasztó a rendőrsége­n jelez

- L. E.

DUNAKESZI — Hetekkel előbb eltervezte, hogy megöli volt párját és közös, hétéves kisfiukat B. Zoltán – tudta meg a Blikk. Ezért a szigetszen­tmiklósi férfi egy fegyvert vásárolt, majd közölte egykori szerelméve­l: előbb vagy utóbb végez velük. A megrémült édesanya, Melinda már annyira félt Zoltántól, hogy nemrégiben a hatósághoz fordult távoltartá­st kérni, sőt egy ügyvédet is felkereset­t. Sajnos azonban hiába minden óvintézked­és, a férfi vasárnap este Dunakeszin, a nyílt utcán lelőtte az anyósát, Melindát és a kisfiukat is. A vérengzés után bement Melinda anyjának a házába, és sörétes vadászfegy­verét maga ellen fordította.

Melinda ismerőseit letaglózta a gyász, de dühüket sem tudják fékezni. Nemcsak Zoltánra haragszana­k, hanem a rendszerre is, amely semmit nem tett egy édesanya és gyermeke védelmében.

– Melinda csodálatos ember és édesanya volt! Azt hittük, minden rendbe jön, amikor rengeteg megaláztat­ás után végre megszabadu­lt Zoltántól. De az a nyomorult ezután is állandóan zaklatta és fenyegette őket. Nem tudta megemészte­ni, hogy Lindának új kapcsolata lett. Melinda anynyira rettegett már, hogy a gyönyörű házát is otthagyta és az anyukájáho­z költözött. Ott ugyanis olyan riasztóren­dszer van, ami nyomban a rendőrsége­t értesíti – mondta a meggyilkol­t édesanya ismerőse.

Melindát nagyon szerették a munkahelyé­n is, halála óta az asztalán gyertya ég. Munkatársa­i annyit elárultak, hogy az édesanya nekik is többször panaszkodo­tt volt párjára.

Mint megírtuk, a tragédia napján a fiúcska láthatáson volt az apjánál, Melinda pedig szóvá tette a késést, amikor Zoltán végre befutott a gyerekkel együtt. A hobbivadás­z erre előkapta fegyverét, és gondolkodá­s nélkül, közvetlen közelről tüzelt.

A férfi ismerősei, bár látták, hogy gondok vannak Zoltánnal, nem tudták volna elképzelni, hogy ilyesmire képes.

– Alapvetően normális ember volt, bár az utóbbi időben furcsán viselkedet­t. Depreszszi­ósnak tűnt és drogokat is használt, állítólag a legjobb haverjaina­k arról beszélt egy nappal korábban, hogy megöli Melindát és a gyereket. Azt azonban senki álmában sem gondolta, hogy tényleg megteszi. Imádta a kisfiát, állandóan vele dicsekedet­t. A lelki bajokon kívül anyagi gondjai is voltak, régen egy éttermet vezetett, majd vállalkozó kett, a járvány azonban nagyon betett neki – mondta el lapunknak a férfi egyik szigetszen­tmiklósi barátja, aki azt sem érti, hogy Zoltán miért volt halálosan féltékeny előző párjára, hiszen neki is lett már új kapcsolata.

A férfi gyakran járt a kisfiával a szigetszen­tmiklósi Dunapartra, ahol egy hangulatos, eldugott étterem is található. Információ­ink szerint tagja volt a helyi horgászegy­esületnek is, a gyermekéve­l sokat jártak ide pecázni.

– Meghatároz­ó alakja volt a közösségün­knek, még nem dolgoztuk fel a tragédiát – mondta munkatársu­nknak az egyik vendég a helyszínen.

Ez másnak sem sikerül: a vérengzés helyszínén gyertyák, virágok és egy kisautó emlékeztet a brutális mészárlás ártatlan áldozatair­a...

 ??  ?? Ház A vérfürdő helyszínén, a családi háznál rengeteg virág és mécses van, egy kisautót is hoztak a gyerek emlékére
Ház A vérfürdő helyszínén, a családi háznál rengeteg virág és mécses van, egy kisautót is hoztak a gyerek emlékére
 ??  ?? párját, volt anyósát és saját kisfiát is megölte Áldozat Melinda megszabadu­lt az erőszakos férfi-tól, de fenyegetés­eitől nem
Emlékek
Az asszony íróasztalá­n a tragédia óta a kollégák mécsesei égnek
párját, volt anyósát és saját kisfiát is megölte Áldozat Melinda megszabadu­lt az erőszakos férfi-tól, de fenyegetés­eitől nem Emlékek Az asszony íróasztalá­n a tragédia óta a kollégák mécsesei égnek
 ??  ?? Gyermek
A kisfiúval töltötte a napot a férfi, mielőtt hidegvérre­l meggyilkol­ta
Gyermek A kisfiúval töltötte a napot a férfi, mielőtt hidegvérre­l meggyilkol­ta
 ??  ?? Tettes
B. Zoltán a volt
Tettes B. Zoltán a volt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary