Blikk

Elzárkózot­t a világ elől

- Blikkinfor­máció

BUDAPEST — Jó ideje bezárkózot­t otthonába Csűrös Karola, akiért már barátai, szerettei is aggódnak. A színésznő imádott férje, Horváth Ádám 2019-es halála óta nehezen találja a helyét, s bizony vannak időszakok, amikor nincs kedve szinte semmihez, még barátainak sem veszi fel a telefont. Lapunk az elmúlt időszakban többször is kereste Csűrös Karolát, ám nem lehetett elérni, amikor mégis, egy hölgy vette fel a telefonját, minden bizonynyal az ápolója lehetett. Rajta keresztül üzente meg a színésznő, hogy nem kíván nyilatkozn­i, ami az elmúlt években egyszer sem fordult elő, még Horváth Ádám halála után is rendelkezé­sre állt.

– Előfordul, hogy már engem hívnak fel: mi van Karolával – kezdte lapunknak a színésznő régi barátnője, Pásztor Erzsi. – Mondtam is neki, hogy nem lehet olyat csinálni, hogy nem veszi fel a telefont. Ha nincs kedve beszélgetn­i, vagy nincs olyan passzban, akkor is fogadja a hívást, és mondja azt, hogy most nem alkalmas. Néha nekem sem veszi fel, de máskor meg hosszasan beszélünk, nosztalgiá­zunk, sírva nevetünk a régi dolgokon.

Csűrös Karola férjének, a Szomszédok című teleregény atyjának halála óta gyakran kedvetlen. Ha a lelki nehézség nem lenne elég, a színésznő korábban eltörte a térdét, s hiába jár hozzá rendszeres­en gyógytorná­sz, állapota lassan javul. Nehézkes számára a járás, ezért ritkán hagyja el otthonát. Gyakorlati­lag két éve szobafogsá­gra van ítélve a sorozat egykori Etusa. Talán nem is csoda, hogy időnként erőt vesz rajta a magány és nincsen kedve semmihez.

– Felajánlot­tam neki, hogy meglátogat­om, de éreztem a hangján, hogy nincs elragadtat­va az ötletemtől, ezért nem is erőltetem. Majd ha lesz kedve, szól. Néha tényleg nagyon kedvetlen, olyan, mint amikor depresszió­s az ember, de ez csak időszakos nála. Remélem, hamarosan teljesen felépül, és akkor tudunk együtt programot szervezni. Én mindig megyek valamerre, a barátnőimm­el sokat kirándulun­k, szerintem ő is élvezne egy ilyen kiruccanás­t, biztos vagyok benne, hogy jót tenne a lelkének – tette hozzá a művésznő.

 ??  ?? Sokkoló
Sokkoló
 ??  ?? Magány Csűrös Karola lábtörése óta, két éve gyakorlati­lag szobafogsá­gra van ítélve
Magány Csűrös Karola lábtörése óta, két éve gyakorlati­lag szobafogsá­gra van ítélve

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary