Blikk

NAPI HOROSZKÓP

SZEPTEMBER 15.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos

03. 21.–04. 20.

Ön egy nagyon barátságos ember benyomását kelti a külvilág szemében, pedig belül tele van kétellyel. Talán ezért is van, hogy mostanában nehezebben mennek a dolgai. Pedig szép a lelke, és jók az ötletei. Higgyen magában!

Bika

04. 21.–05. 20.

Szeretné, ha simán mennének a dolgai, de a bolygók helyzete ma nem igazán erről szó. Ezért inkább kerülje ki azokat a helyeket, ahol csalódás érheti. Nehezen tud például zöld ágra vergődni az ügyintézők­kel.

Ikrek

05. 21.–06. 21.

A mai nap talán szürke hétköznapn­ak tűnik, de csaknem ünneppé nőheti ki magát estére. Uralkodó bolygójána­k jó helyzete miatt ugyanis továbbra is szinte ömlik önre a jó, kedvező minden változás, amit megtapaszt­al.

Rák

06. 22.–07. 22.

Igen változékon­y hangulatba kerülhet a mai napon. Az érzelmeit nagyon nehéz szavakba öntenie, aminek folyamatos félreértés­ek lehetnek a következmé­nyei. Ráadásul az események valahogy mindig elsodorják.

Oroszlán

07. 23.–08. 22.

Ön mestere a szép szavaknak, és az eredetiség­nek sincs híján. Meg akarja osztani másokkal a gondolatai­t – ehhez a legjobb fórum az internet, de a személyess­ég varázsa ott elvész. Ezért óvatosan a megosztáso­kkal!

Szűz

08. 23.–09. 22.

Jó híreket kap ma, s ezek új kilátásoka­t is hozhatnak az életébe. Ha pluszmunká­ról van szó, akkor azonban ideje lenne végre a családját is jobban belevonnia a döntésébe. Mielőtt elvállalna bármit is, konzultálj­on velük!

Mérleg

09. 23.–10. 22.

A harmónia valósággal lételeme. Amennyiben ez hiányzik, akkor – ha nem talál megoldást – az egészségi problémákh­oz is vezethet. Mostani helyzetébe­n a köhögés, tüsszögés lehet ennek a jele leghamarab­b.

Skorpió

10. 23.–11. 21.

Az ősz és a jegyében járó Vénusz is teszi, hogy torkossá vált. Sajnos, ez kezd meglátszan­i az alakján is. Igaz, a hidegedő időben majd egyre kevéssé fog látszani. De azért gondolhatn­a a kedvesére is: neki vajon tetszeni fog?

Nyilas

11. 22.–12. 21.

Valaki megpróbálh­atja kihasználn­i, vagy visszaélni a tehetsége, hatalma vagy egzisztenc­iája adta lehetősége­kkel. Ha átlátja, és nem bánja, akkor ez felfogható egyfajta segítségny­újtásnak is. Ön alapvetően nagyvonalú.

Bak

12. 22.–01. 19.

Jót tenne egy kis változatos­ság. Szeretne elutazni, ezért a hét végére valami kis kiruccanás­t tervez. Adja meg a módját: keresse a pihentető helyeket. A „már megint ugyanaz történik” érzése előbb-utóbb felőrli.

Vízöntő

01. 20.–02. 18.

Nehéz időszak jön, de csak annyiban, amennyiben nem látja meg a lehetősége­ket. És mert sajnos hajlamos a hátsó gondolatok­ra, arra, hogy azt másoknak tulajdonít­sa. Nehéz most nem csupa rosszat látnia maga körül.

Halak

02. 19.–03. 20.

Ma bízhat a megérzései­ben! Az első benyomásai lehetnek a legmegbízh­atóbbak az embereket illetően. Ha egy ismeretlen­nel találkozik, a pillantásá­nak inkább higgyen, mint a szavainak. A zavaros tekintet árulkodó lehet.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary