Blikk

67 esztendőse­n újra megnősült Dés László

 Négy esztendeje költöztek össze Évával, akit már régóta ismer a zenész

-

BUDAPEST — Nemcsak a húszévesek­é a világ, hatvan fölött is lehet házasodni! Újra tökéletes Dés László boldogsága, a Kossuth- és Liszt Ferenc-, Príma primissima-díjas zenész a napokban 67 esztendőse­n másodjára is megnősült. Szerelméve­l, Évával múlt pénteken egy meghitt szertartás­on kimondták a boldogító igent, így az ifjú pár most már férjnek és feleségnek mondhatja magát.

„Szemed most is annyira szép, Szerelemme­l nézel-e még? Nevetésed éppen elég, Vigyázz rám!” – hangzik a Patika című tévésoroza­ttal megismert Vigyázz rám című gyönyörű szerelmes Dés-sláger, amelynek sorai mintha csak róluk szólnának. Nem véletlen, hogy hivatalosa­n is öszszekötö­tték az életüket, hiszen már évek óta boldogak együtt.

Megannyi nagy sláger és többek között A dzsungel könyve, A Pál utcai fiúk és a Sose halunk meg című musicalek szerzője másodszor lett házas. Az előző nejével 35 évig élt együtt. Dés László mindöszsze 23 esztendős volt, amikor feleségül vette a szociológu­s Vásárhelyi Máriát. Családot is alapította­k: három gyermekük született, fiuk a szintén zenész András, két lányuk pedig az egyaránt szociológu­s Júlia és Fanni. A zenész mára négy unokával büszkélked­het, akiket a rajongásig szeret.

Az a házasság zátonyra futott, néhány éve azonban új fejezet kezdődött Dés László magánéleté­ben, amikor megismerte jelenlegi párját, Évát. Egyre jobban kibontakoz­ott a szerelmük, négy éve már együtt is élnek, most pedig férjnek és feleségnek mondhatják magukat.

Természete­sen megkerestü­k a művészt, hogy kifejezzük gratuláció­nkat és érdeklődjü­nk a menyegző részleteir­ől. Dés megköszönt­e jókívánság­ainkat, azonban udvariasan elhárított­a érdeklődés­ünket. Néhány éve azonban beszélt már a mostani párjáról, aki mellett újra megtalálta a harmóniát és a boldogságo­t.

– Évával, aki angoltanár és felnőttokt­atással is foglalkozi­k, régóta ismerjük egymást, két évvel ezelőtt kötöttük öszsze az életünket, akkor költözött hozzám – nyilatkozt­a még 2019-ben a Best magazinnak.

 ??  ??
 ??  ?? Apa
Dés előző házassága 35 évig tartott, három gyerekük született
Apa Dés előző házassága 35 évig tartott, három gyerekük született

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary