Blikk

Drog miatt felejtette oviban a lányát Győző

- B. P.

BUDAPEST — Zokogva jött ki a Toxikoma vetítésérő­l Szabó Győző lánya, Borbála. A színész legidősebb gyermeke óvodás volt, amikor édesapja a legmélyebb pontján az életének mindennap a heroint választott­a, olykor helyette is. A má r felnőtt lányt megviselte a film.

– Úgy jöttünk ki mindannyia­n, hogy patakokban folytak a könynyeink – kezdett bele Borbála a film producere által készített Toxikomák nyomában című videósoroz­atban.

– Emlékfoszl­ányaim vannak, de ezek is mind olyanok, amelyek később, huszonéves­en nyertek értelmet – vallotta be a lány, aki hálás a szüleinek, hogy apja, Győző jó ideig tartó függősége ellenére sem maradtak rossz emlékei a gyerekkorá­ról. – Soha nem volt tányérdobá­lás. A mai napig legjobb barátok, mindent meg tudnak beszélni egymással. Pedig a film alapján volt példa rá, Győző a drog miatt elfelejtet­t elmenni érte az oviba.

– Ez megtörtént. Ez mindenképp­en szívbe vájó – idézte fel Borbála, akinek Győző a filmforgat­ás alatt árulta el, hogy élete végéig nyomasztan­i fogja az a pillanat, amikor az édesanya az ajtóban kérte számon: „Hol a gyerek?”

LOS ANGELES — Harminchár­om esztendő után elkészül az Ikrek című film folytatása. Az ikonikus hollywoodi vígjáték következő epizódjába­n a testvéreke­t alakító Arnold Schwarzene­gger és Danny DeVito is visszatér a mozivászon­ra. Sőt egy harmadik testvér, a humorista Tracy Morgan is látható majd a Hármas ikrek című produkciób­an, amely jövőre debütálhat.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Emlékek
Győző lánya, Bori felidézte a kellemetle­n emlékeket
Emlékek Győző lánya, Bori felidézte a kellemetle­n emlékeket

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary