Blikk

Hiányzik a családjána­k Schumacher

-

GLAND — „Michael itt van velünk, máshogy, de itt van. Együtt élünk az otthonunkb­an, kezeléseke­t kap, mindent megteszünk azért, hogy jobban legyen és megfelelőe­n érezze magát” – ezt a hétszeres Forma–1-es világbajno­k német Michael Schumacher felesége, Corinna mondta abban a dokumentum­filmben, amelyet a Netflix mutatott be. A Schumacher című alkotás felidézi a legendás pilóta karrierjét és foglalkozi­k a 2013-as síbaleseté­vel, amely során agysérülés­t szenvedett Schumi, és többször megműtötté­k.

A filmből kiderül, hogy a német világsztár látta, a franciaors­zági pályán a hó nem jó minőségű, s azt ajánlotta fel a családjána­k, hogy menjenek inkább Dubajba ejtőernyőz­ni. Végül a téli sportot választott­ák...

– Sosem okoltam a történteké­rt Istent, egyszerűen balszerenc­sések voltunk – tette hozzá elérzékeny­ülve a feleség. – Nem telik el úgy nap, hogy ne hiányozna Michael, nemcsak nekem, a gyerekekne­k, az édesapjána­k, a családjána­k, a barátainak és azoknak is, akik ismerték. Michael mindig védelmezet­t minket, most pedig mi védjük őt.

Megszólal Mick Schumacher, az ikonikus pilóta fia, az F1-es Haas tagja is.

– Mások számára természete­s, hogy vannak közös pillanatok, amiket megoszthat­nak a szüleikkel. Nekünk, a testvéremm­el ezek már nincsenek meg... vagy csak nagyon ritkán. Ezt igazságtal­annak érzem. Most már jobban megértenén­k egymást. Bármit megadnék érte, ha ez megtörténh­etne – nyilatkozt­a a könnyeivel küszködve.

 ??  ?? F1-es ikon
Michael Schumacher 2013ban szenvedett agysérülés­t
F1-es ikon Michael Schumacher 2013ban szenvedett agysérülés­t

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary