Blikk

Ronaldo fejbe lőtte a biztonsági őrt

- P. I.

BERN — Nemcsak az ellenfelek védőire jelentett veszélyt Cristiano Ronaldo a Bajnokok Ligája keddi játéknapjá­n. Az angol Manchester United ötszörös aranylabdá­s portugál labdarúgój­a már a svájci Young Boys elleni idegenbeli csoportmec­cs előtt a találkozó főszereplő­jévé vált. A bemelegíté­s során az egyik lövése fejbe talált egy biztonsági őrt a kapu mögött. Az áldozat a földre rogyott, de szerencsér­e nem történt komoly baja. Ronaldo odament érdeklődni a pórul járt nő állapota felől.

Elnézést kért, sőt megajándék­ozta őt a mezével.

A meccs eleje álomszerűe­n alakult a MU-hoz idén nyáron visszatérő Ronaldo számára, aki bevette a Young Boys kapuját. Bár a szünetben még vezetett a 35. perctől emberhátrá­nyban játszó United, végül 2-1-re kikapott.

– Nyerni szerettünk volna, de nem akarunk sokat rágódni a vereségen, készülünk a következő meccsünkre – fogalmazot­t Ronaldo.

A BL szerdai találkozói lapzárta után értek véget.

 ??  ?? Eltalálta
A labda eltalálta a biztonsági őrt, aki az ütéstől elterült
Fájdalomdí­j
A biztonsági őrnek nem lett baja, Ronaldo fájdalomdí­jként egy mezt adott neki
Dinamo Kijev–Benfica 0-0 Barcelona–Bayern München 0-3
Young Boys–Manchester U. Villarreal–Atalanta
Sevilla–Salzburg Lille–Wolfsburg
Chelsea–Zenit Malmö–Juventus 2-1 2-2
1-1 0-0 1-0 0-3
Eltalálta A labda eltalálta a biztonsági őrt, aki az ütéstől elterült Fájdalomdí­j A biztonsági őrnek nem lett baja, Ronaldo fájdalomdí­jként egy mezt adott neki Dinamo Kijev–Benfica 0-0 Barcelona–Bayern München 0-3 Young Boys–Manchester U. Villarreal–Atalanta Sevilla–Salzburg Lille–Wolfsburg Chelsea–Zenit Malmö–Juventus 2-1 2-2 1-1 0-0 1-0 0-3
 ??  ?? Bumm!
A bemelegíté­s során a kapu fölé bombázott Ronaldo
Bumm! A bemelegíté­s során a kapu fölé bombázott Ronaldo

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary