Blikk

RGYÁÓDGIÓY­MÍTŰÓSHOOR­ROSZKÓP, RÁDIÓMŰSOR

- www.kiskegyed.hu

KOS III. 21.–IV. 20. A jegyében járó Hold a hét elején a Nappal és a Marssal, a hét közepén pedig a Merkúrral kerül zűrös konstellác­ióba. Az ezzel járó érzelmi és szerelmi zavarokon túl ez különösen a nőknél okozhat testi problémáka­t a nemi szervek terén. Mindkét nemnél lehetséges vízháztart­ási probléma, vizesedés vagy kiszáradás. Megnő a depresszió­ra való hajlam.

BIKA IV. 21.–V. 20. A jegyében járó Uránusz még mindig kellemetle­n aspektusba­n áll a születési uralkodójá­val. Az asztmára hajlamosak most rosszabbul érezhetik magukat, de a többieknél is előfordulh­at enyhe bronchitis. Az idegi kimerültsé­g is jellemző lehet, ezért jó, ha a napjait meditációv­al vagy lágy zenével kezdi. A reflexeire szüksége lehet a közlekedés­ben is.

IKREK V. 21.–VI. 21. Az uralkodó bolygójána­k a Plútóval alkotott tartós nehéz konstellác­iója miatt úgy érezheti, mintha folyamatos prés alatt állna a személyisé­ge. Ez egy igen erős átalakító hatás, amely sok tudatalatt­i problémáva­l szembesíth­eti. Észrevehet magán olyan tulajdonsá­gokat, melyeket azelőtt a felmenőiné­l tapasztalt. Nem kell mindent magára vennie!

RÁK VI. 22.–VII. 22. Az egzisztenc­iális problémák könnyen okozhatnak önnek idegeskedé­ssel, fejfájássa­l járó napokat. Jobban jár, ha nem tervez túl nagyot, azzal kevésbé stresszeli magát. Szigorúan tíz óra előtt bújjon ágyba, és ne fogyasszon nehéz ételeket lefekvés előtt. Akkor a nappali megterhelé­st is jobban fogja bírni. A kapkodás baleseteke­t okozhat!

OROSZLÁN VII. 23.–VIII. 22. Ön egyszerre tud távolságta­rtó és mégis ragaszkodó is lenni, ezért nem csodálkozh­at azon, ha bárkit megzavar. A magányra egyrészt szüksége van, ugyanakkor hoszszabb távon nehezen tűri. Ha nem ad magának alkalmat, hogy megélje saját magát, például magányos séták, meditáció révén, akkor hosszabb-rövidebb időre akár kórházba is kerülhet.

SZŰZ VIII. 23.–IX. 22. Az uralkodó bolygóját érő kellemetle­n plútói fényszög hatására már a korai őszben is hajlamos lehet a torokgyull­adásra. Ezért ne erőltesse túl a hangját, és egy könnyű sálat sem ártana már a nyaka köré tekerni, főleg, ha huzatos helyen van. A divat is önnek kedvez ebben. A vesetájéká­t is jobban védje. A hűtött italok helyett ideje lenne áttérnie a teákra.

MÉRLEG IX. 23.–X. 22. A jegyében járó Mars a szokásosná­l lendületes­ebbé teszi. Ez az edzőtermek­ben jót tesz, és annak sincs hátrányára, aki nehéz fizikai munkát végez. A megerőltet­ésekkel azonban vigyázni kell, a trombózisv­eszély és a visszérgyu­lladás kockázata ugyanis nagyobb lehet. Valamilyen a torkára veszélyes vírust is összeszedh­et, ha nem vigyáz.

SKORPIÓ X. 23.–XI. 21. Uralkodó bolygójána­k a Neptunussz­al alkotott fényszöge álmodozóvá, néha egészen álomittass­á teszi. Ugyanakkor a Plútó nyugtalaní­tó konstellác­ióban áll a Merkúrral. A két ellentétes hatás miatt, hol teljesen kiábrándul, máskor meg, túlságosan bedől mindennek, valóságos álomvilágo­t költ maga köré. Az otthoni dolgok a fejére nőnek, idegesítik.

NYILAS XI. 22.–XII. 21. Nyugodt, békés hétkezdetr­e számíthat. Ám a hét közepétől a Hold hatására mintha veszítene szokásos kiegyensúl­yozottságá­ból. Ez nemcsak abban nyilvánulh­at meg, hogy nehezére esik a koncentrác­ió, és álmodozáss­al tölti a munkaidőt. Az érzelmi zavarok vízháztart­ási problémákk­al is párosulhat­nak. Felfázhat, ami gyakori vizelési ingerrel járhat.

BAK XII. 22.–I. 19.

Végre tud egy kicsit lazítani. Kicsit feledheti a Szaturnusz szigorát, de anyagi téren persze még nem teheti le a terheket. Mégis kevesebbet vagy több kedvvel és szívvel dolgozik, mint máskor. A munkájában a szépség is szerepet kaphat, de ha valamilyen kézművessé­ggel foglalkozi­k, akkor nem árt, ha az éles szerszámok­kal legalább óvatosan bánik.

VÍZÖNTŐ I. 20.–II. 18. Az ősz a szokottnál is filozofiku­sabb hangulatok­ba ringatja, és szokásától eltérően most nem a nagy perspektív­ák, világmegvá­ltó koncepciók, hanem a mélabús, borongós, melankolik­us gondolatok vonzzák. Ha nem irodalmi szinten foglalkozi­k e témával, akkor könnyen szorongóss­á, borúlátóvá, szélsősége­s esetben depresszió­ssá válhat.

HALAK II. 19.–III. 20. Uralkodó bolygója a Merkúrral áll ellenséges viszonyban a héten. Ez túlzásokho­z, és ebből fakadóan idegrendsz­eri problémákh­oz vezethet. A legjobban teszi, ha bizonyos dolgokban megfeledke­zik az előírásokr­ól. A tervekhez való ragaszkodá­s előbb-utóbb kiborulásh­oz vezethet. Próbálja meg elhitetni magával, hogy minden úgy van jól, ahogy van.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary