Blikk

Győztes vesztes

-

Néhány hónapja arról írtak, hogy a posztján ő a világ egyik legjobbja, most meg sorra kapja a gólokat. Olyan sokat, hogy a két kapuskeszt­yűjén sem tudja öszszeszám­olni, mennyit rúgtak-fejeltek neki rövid idő alatt. Négy az angoloktól és a Bayerntől, hat a Manchester Citytől. Közben még az albánok elleni meccs is megrázó emlék, hiszen úgy fejbe rúgták, hogy le kellett cserélni.

Pedig a futballkap­us Gulácsi Péter karrierje legszebb időszakát élhetné, csapatkapi­tány lett a válogatott­nál, és klubjában, a Leipzignél is rábízták ezt a megtisztel­ő szerepet. Viszont ami most történik vele, kínos, még akkor is, ha a legtöbb gólról valóban nem tehet...

Az ember erejét az is mutatja, ha egy-egy nagy pofon után képes talpra állni. Márpedig Gulácsi többször bizonyítot­ta, van benne erő, tartás. Nem omlott össze régebben sem egy-egy fájó vereség után, de akkor sem, amikor mondjuk a világ egyik legjobb csapatától, a Liverpoolt­ól távoznia kellett. Úgyhogy akár még fogadni is érdemes lenne arra, hogy ebből a helyzetből is győztesen kerül ki. És mivel ő vérbeli csapatkapi­tány, ennek a Leipzig és a magyar válogatott is élvezheti majd az előnyét.

 ??  ?? Halas Zoltán
szerkesztő
Halas Zoltán szerkesztő

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary