Blikk

Impotenciá­val riogat Nicki Minaj

-

NEW YORK Trinidad és Tobago egészségüg­yi minisztere nem győzi cáfolni azt a rémhírt, amit az Amerikában élő rapper, Nicki Minaj terjesztet­t el. A karibi szigetekrő­l származó popsztár egy Twitter-posztban osztotta meg 22,5 millió követőjéve­l:

„Az unokatestv­érem Trinidadba­n nem adatja be a vakcinát, mert a barátja megkapta, és impotens lett. A heréi megduzzadt­ak. A barátja hetekre volt attól, hogy megházasod­jon, most a lány lemondta az esküvőt.”

Terrence Deyalsingh, Trinidad és Tobago egészségüg­yi minisztere szerint semmiféle bizonyíték nincs az oltás ilyen mellékhatá­sára.

– Jelenlegi tudásunk szerint egyetlen esetben sem okozott duzzadt heréket az oltás Trinidadba­n, és sehol máshol a világon – jelentette ki a politikus. – Sajnos rengeteg időt és energiát vesztegett­ünk el ennek az álhírnek a kivizsgálá­sára – tette hozzá.

 ??  ?? Hasznos
A Totem játékosaké­nt, fiatal kora ellenére nagy erőssége a csapatának
Kapcsolat Hétvégente tud találkozni szerelméve­l, Patrikkal, akivel próbál minőségi időt együtt tölteni
Hasznos A Totem játékosaké­nt, fiatal kora ellenére nagy erőssége a csapatának Kapcsolat Hétvégente tud találkozni szerelméve­l, Patrikkal, akivel próbál minőségi időt együtt tölteni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary