Blikk

Ronaldo juhok miatt költözik el

-

CHESIRE — Furcsa ok miatt cserél csupán néhány hét után otthont Cristiano Ronaldo: hét hálószobás luxusottho­na környékén túl hangosak a juhok, zavarják az ő és szerettei pihenését.

Az ötszörös aranylabdá­s portugál futballist­a háza Cheshire-ben található. Az épület 23 hektáros birtokon van, bár az ingatlan gyönyörű, csodálatos mező és erdő veszi körül, a közelben juhok élnek, és reggelente nagyon hangosak, zavarják a portugál sztárt és családját.

– Ronaldo igazi profi, aki sokat pihen a meccsek után. A zaj roppantul zavarta, ezért úgy döntött a családjáva­l, hogy inkább elköltözne­k – árulta el egy helybéli.

Rosszmájúa­k szerint meg is látszott a sztár teljesítmé­nyén, hogy gondok voltak a pihenéséve­l, legalábbis a Bajnokok Ligájában. Igaz, hogy gólt szerzett a Young Boys elleni csoportmér­kőzésen még kedden, de együttesét így sem tudta győzelemre vezetni, a svájci klub meglepetés­re 2-1-re verte az MU csapatát.

Ronaldo egyébként első manchester­i szerződése idején is arrafelé lakott, így számára ismerős a hely. Azt tervezi, hogy a családjáva­l a közeljövőb­en körbejárja a környéket.

 ??  ?? Pihenni kell
Cristiano Ronaldo pihenését zavarták a juhok, ezért döntött a költözés mellett
Pihenni kell Cristiano Ronaldo pihenését zavarták a juhok, ezért döntött a költözés mellett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary