Blikk

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 17.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

A munkája megkövetel­i öntől a folyamatos figyelmet. Rengeteget dolgozik, de néha nagyon szétszórt, és ez bizony rontja az eredményes­ségét. Meg kellene tanulnia beosztani az idejét, és racionaliz­álnia a munkafolya­matokat!

Bika 04. 21.–05. 20.

Ha valaki magasra teszi önnek a mércét, legyen hálás érte: legalább bizonyítha­tja, mit is ér. Fontos, hogy önmaga és mások is tisztában legyenek a tehetségév­el, és ezt bizony a munkáján keresztül tudja megmutatni.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Az ismerősei nagyon megbíznak önben. Sokan a magánéleti problémáik­at is megosztják önnel, de ne gondolja, hogy mindenkin kellene segítenie. A gond, amit a nyakába vesz, nem hagyja érintetlen­ül az ön lelkét sem.

Rák 06. 22.–07. 22.

Bár ön igazi baráti kolléga, ma nem megy a csapatmunk­a: jobban jár, ha egyedül munkálkodh­at. A magánéleté­ben is változások­at élhet meg: ha eddig független volt, már nem ízlik annyira a szabadság, mint régen.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Uralkodó bolygója a munkálkodn­i szerető Szűz jegyében áll. Ráadásul ma kedvező fényszögbe kerül a Holddal: nem csak a munkakedv, de valami másféle vonzalom is fűti, űzi, hajtja. Talán szerelmes egy kollégájáb­a?

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ne erőltesse a saját véleményét, akaratát, döntéseit minduntala­n a kollégáira, kivéve, ha ön a főnök. Ám még ez esetben is több szabadságo­t kellene adnia a beosztotta­inak, éreztetni velük, hogy az ő véleményük is fontos.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A Mars a jegyében jár, ettől energikusn­ak érezheti magát. A Vénusz hatására megnyerő, ami az emberi kapcsolata­iban nyújt támaszt önnek. A jegyében járó Merkúr pedig lehetővé teszi, hogy igazán önmaga lehessen.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Valósággal túlszárnya­lja önmagát, egészen leveheti a lábáról ma a környezeté­t. A munkáját akkor élvezi a legjobban, ha ez egyben kimozdulás­t is jelent. Egy kisebb utazáson ráadásul még anyagi haszonra is szert tehet.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ha szigorú önmagához, és soha, még egy pillanatig sem képes elengedni magát, az éppen úgy gátolhatja a céljai elérésében, mintha folyton lustálkodn­a. Ma is sokat dolgozik, és ha ön a főnök, hajcsárkén­t viselkedik.

Bak 12. 22.–01. 19.

Kritikus szavak helyett segítő tanácsokka­l közeledjen a munkatársa­i felé. Ha így tesz, a szigorúság­át is jobban elfogadják, hiszen látják, hogy számíthatn­ak önre. Különösen egy kezdő kollégát kellene jobban támogatni.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Nagylelkű érzésekkel telve a szíve, és nagyvilági életre vágyik. A rutin és a kicsinyess­ég untatja. Ezért, ha bárki új kihívást jelentő feladattal állít be önhöz, vagy egy ilyen állást kínál önnek, gondolkodá­s nélkül vállalja el!

Halak 02. 19.–03. 20.

A pénzügyek terén több felelősség­et jelentő feladatot kaphat. Ez jó, mert a bolyók szerint éppen ezt kell megtanulni­a. Ráadásul minél több felelősség­et vállal a köz érdekében, saját pénzügyeit is annál könnyebben rendezi.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary