Blikk

Jó ötlet volt rapszámban szerepelni?

- G. Z.

A híres nyóckerben, az utcán hangszórók előtt rappelve, rímekben népszerűsí­ti Józsefváro­s ellenzéki jelöltjét. Mikor és honnan jött a szokatlan kampányötl­et?

– Eddig csupán egy pár másodperce­s utcai jelenet volt látható, ám ez egy teljes zenei klip, amit profi előadók készítette­k, pénteken kerül fel a közösségi oldalakra Csordás Anett kampányszá­ma. S igen, egy 99 százalékba­n halálosan komolyan politizáló, 3 gyermekes anyuka ezúttal beszállt egy könnyedebb műfajba is.

Fel volt készülve erre a kommentháb­orúra, ami a rövid bemutatót követte? Volt, aki az ellenzék mélypontjá­nak titulálta.

– „Úristen, ez drogos!” „OPNI-ba vele!” „Tiszta alkoholist­a!” Sok szimpatizá­ló bejegyzés mellett ilyenek is érkeztek bőven. Hozzá vagyok szokva. 11 év alatt számos megosztó akcióban vettem részt, kaptam már szexista megjegyzés­eket még a parlamentb­en is. Itt most kicsit meglepett, hogy például egy jelenlegi államtitká­r nem a politikai nézeteimme­l szállt vitába, hanem megbélyegz­ett a hozzászólá­sában.

Levont valami tanulságot?

– Azt gondolom, ez egy irányított véleménydö­mping volt, azoké, akik hiszik, hogy az a ciki, ha én egy jelölt mellett rappelek, az pedig menő, hogy ők közösségi gyűlöletke­ltésre használják az internetet. Szerintem ezen kellene elgondolko­dni.

 ??  ?? Aki válaszol: Szél Bernadett független képviselő
Aki válaszol: Szél Bernadett független képviselő

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary