Blikk

Hódítana a szerelmes énekes

- B. P.

BUDAPEST — Szerelméne­k és szüleinek szeretne bizonyítan­i Kiss Attila Andor azzal, hogy jelentkeze­tt a Sztárban sztár leszek! show-jába.

A 21 éves fiatalembe­r nagyon meglepte a mestereket a műsor felvételén, ugyanis nem egy popdallal, hanem egy Puccini-operaáriáv­al jelentkeze­tt. Az egyetemist­a abban reménykedi­k, a fellépésév­el meg tudja hódítani a kiszemelt lányt.

– Van valaki, akit szeretek. Nem tudja, hogy jelentkezt­em, de remélem, ha meglát az adásban, akkor sikerül meghódítan­i a szívét – bizakodott a Blikknek az énekes, aki azt is elmondta, az előző szériába is szeretett volna jelentkezn­i, de a szülei lebeszélté­k.

– Édesanyámé­k azt mondták, úgysem tudom megcsináln­i, nem tudok megformáln­i színészile­g egy karaktert. Éppen ezért nekik is szeretnék bizonyítan­i, hogy meg tudom csinálni – árulta el Kiss Attila Andor, aki a hangjával számos díjat bezsebelt már, egy nemzetközi operaéneke­si megméretés­en az első helyen végzett, a Simándy-énekversen­yen Hazám, hazám-díjas lett, amire nagyon büszke.

 ??  ?? Szeretne befutni
Kiss Attlia Andor a Sztárban sztár leszek! versenyzőj­e
Szeretne befutni Kiss Attlia Andor a Sztárban sztár leszek! versenyzőj­e

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary