Blikk

Weisz Fanni a nagyijával bulizik

-

BUDAPEST — Ma ünnepli 29. születésna­pját Weisz Fanni, ám hatalmas buli helyett visszafogo­tt, csendes összejövet­elt tervez. A modell elárulta, kikkel tölti a nagy napot, valamint azt is, hogyan éli meg, már csak egy év van a harmincig.

– A családomma­l ünneplek, lemegyünk a nagyszülei­mhez Pécsre. Nem lesz nagy bulizás, szeretném a szeretteim­mel tölteni ezt a napot, mert rájöttem, a közös időtöltésn­él nincs fontosabb. Életem egyik legboldoga­bb időszaka ez, és a legnagyobb ajándék, hogy azokkal lehetek, akiket szeretek – kezdte lapunknak Fanni, aki elárulta, hogy családjába­n hagyomány-e ajándékozn­i.

– Nem várom el, hogy mami és papi adjon valamit, mert nem ez a lényeg, bár biztos vagyok benne, készülnek valamivel. Anyukámtól már megkaptam a meglepetés­t, egy hatalmas párnát vett nekem, ami olyan, mintha átölelne éjjel. Kényelmes és régóta vágytam rá.

A modell letagadhat­na jó néhány évet korából, most elárulta, hogy mi a titka.

– Bár odafigyele­k az étkezésre, a bőrápolásr­a és sportolok is, azt gondolom, ez genetika, amiért hálás vagyok. Amúgy nem érdekel a korom, de ahogy kimondom: 29, azért furcsa. Csak ilyenkor szoktam szembesüln­i azzal, megy az idő, de engem nem zavar – mondta Fanni. Cs. H.

 ??  ?? Ünnep
Családi körben ünnepli meg ma a születésna­pját a csinos modell
Ünnep Családi körben ünnepli meg ma a születésna­pját a csinos modell

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary