Blikk

Schobert Zalán is beállt tornázni

- Sz. B.

SZENTENDRE — A Schobert gyerekek közül a legkisebb, Zalán is testvérei, Lara és Norbika nyomdokaib­a lépett, és beállt tornázni Rubint Rékával. Az online edzés résztvevői­t érte a nagy meglepetés csütörtök este, amikor egyszer csak ő is megjelent a képernyőn.

– Imádtam, hogy velem csinálta az edzést, annyira cuki volt! Zizi már a karantén alatt is tornázott velem, de csak a kamera mögött. Most is ott kezdte, de belecsempé­sztem a programba az egyik kedvencét, kis székes gyakorlato­t, amit együtt csináltunk a falnál. Annyira jól érezte magát, hogy végül ott maradt – mesélte a Blikknek Réka az élő tornáról, ami után rengeteg pozitív visszajelz­ést kapott legkisebb fia miatt.

– Ez az édesanyákn­ak is jó motiváció, ilyenkor kicsit könynyebb edzést tartok, amit ők is be tudnak építeni a saját családi életükbe. Zalán heti háromszor úszik, de a héten kihagyja, mert lehorzsolt­a a lábát. Azt mondta, hogy a következő tornára is beáll mellém, és így a héten sem marad el a sportolás – mondta. Réka nagyon büszke Zalánra, s mint mondja, hónapról hónapra javul a mozgáskoor­dinációja és az ütemérzéke. A legutóbbi torna pedig sok önbizalmat adott neki.

 ??  ?? Büszkeség Rubint Réka nagyon büszke rá, hogy Lara és Norbika után legkisebb gyermeke, Zalán is elkezdett vele együtt edzeni
Büszkeség Rubint Réka nagyon büszke rá, hogy Lara és Norbika után legkisebb gyermeke, Zalán is elkezdett vele együtt edzeni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary