Blikk

Máig nem koccintott az olimpiai aranyra

-

Vagyis nem kellett csalódnom – mondta lapunknak Selmeci.

A szóbeszéd szerint Milák nem a legfegyelm­ezettebb az edzésmunká­ban, a legtöbb konfliktus kettejük között ebből fakadt. A tréner nem tagadta a Blikknek, akadtak emiatt köztük nézeteltér­ések, amelyek erodálták kapcsolatu­kat, de nem is akarta túlhangsúl­yozni őket. Hiszen olyan sikereket, amiket elértek, kemény munka nélkül képtelensé­g lett volna megvalósít­ani.

– Együtt mentünk végig ezen az úton, mindent elértünk, az ifjúsági olimpiai elsőségtől a világcsúcs­on át a felnőtt olimpiai aranyig – tette hozzá.

Meglepő, de a tokiói diadalra még egy pohár pezsgővel sem koccintott­ak. Japánban a szigorú Covid-szabályok miatt erre nem is volt módjuk, itthon pedig, ahogy hazaérkezt­ek, mindenki rohant a dolgára. Talán ha leülepedne­k bennük a dolgok, megbeszéli­k a közös emlékeket egy vacsora vagy egy üveg bor mellett. Ez még azonban még várat magára, hiszen azóta nem is beszéltek egymással. A döntést, hogy más irányításá­val folytatja az úszást, nem is maga Milák közölte a szakemberr­el, hanem az utóda.

– Virth Balázs hívott fel, teljesen korrekt volt, elmondta, Kristóf vele dolgozik tovább. Nincs emiatt sértődötts­ég, sok sikert kívántam nekik – mondta Selmeci.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Győzelem
Milák Kristóf elérte Tokióban a nagy célt, olmpiai bajnok lett
Győzelem Milák Kristóf elérte Tokióban a nagy célt, olmpiai bajnok lett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary