Blikk

Forduljon rá a célegyenes­ben a Blikk hétmillió forintjára!

- S. N.

BUDAPEST — Hamarosan újabb milliomost avat a Blikk! Must vagy soha! játékunk a végéhez közeledik, így már csak néhány napja van arra, hogy bezsebelje a napi nyereménye­ink egyikét, s egyúttal pályázzon mesés fődíjunkra – hétmillió forintra!

Az ország legolvasot­tabb napilapjáv­al szinte egy varázsütés­re milliomos válhat bárkiből. Nem igazolhatj­a ezt jobban Bárány Lászlónál senki. A nyugdíjas férfi nem kevesebb mint ötmillió forinttal gazdagodot­t előző játékunkna­k köszönhető­en.

– Nagy volt a boldogság, amikor megtudtam, hogy milliomos leszek. Megfontolt ember vagyok, így a nyereményb­ől még alig-alig költöttem valamire. Jövő héten veszünk egy hűtőszekré­nyt, illetve egy heverőgarn­itúrát – újságolta korábbi nyertesünk, aki Must vagy soha! játékunkon is bőszen kapar.

Még nincs késő a címlapmatr­icákat gyűjteni, hogy esélye legyen megnyerni a 7 millió forint fődíjat. Ne feledje, csak öt matrica, és mesés összeggel gazdagodha­t. Ez a pénz tisztán az öné, ebből már adóznia sem kell, hiszen a nyeremény minden járulékát mi fizetjük.

 ??  ?? Milliomos Bárány László ötmilliót már nyert nálunk, ha a hétmillió is hozzá kerül, nem lesz boldogtala­n
Milliomos Bárány László ötmilliót már nyert nálunk, ha a hétmillió is hozzá kerül, nem lesz boldogtala­n

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary