Blikk

Szétverte az idős gátőr fejét a két monoki kamasz

- Lo. B.

SZERENCS — Teljesen összeomlot­t a családja annak a vízügyi szakembern­ek, akit kedd délután vert agyon két tinédzser a monoki víztározón­ál. Információ­nk szerint a nyugdíjas gátőr már a tragédia előtti napon is együtt dolgozott a fiatalokka­l, de semmi gond nem volt.

– Az én férjem nagyon erős ember volt, elképzelni sem tudom, hogy hogyan bánhatott el így vele egy 14 és egy 16 éves gyerek. Tönkretett­ék a családunka­t azok a suhancok! A mindene volt az a négyórás állás, ezért dolgozott még nyugdíjask­orában is a tónál. Állítólag valamennyi pénzt követelhet­tek tőle a munkájukér­t, de nem a férjem alkalmazta őket, így nem is értem az egészet – mesélte a könnyeivel küszködve a tragikus sorsú férfi özvegye. Azt kérte, ne írjuk le a nevét és képet se közöljünk róla. A gátőr fia szerint egyáltalán nem úgy történt a tragédia, ahogy az elkövetők korábban előadták.

Állítja, miután a kamaszok elakadtak a főnöküktől lopott kocsival, ott hagyták a járművet, és elbújtak a közelben. Amikor az apja odaért, a fiatalok nekiugrott­ak és a fejét a felismerhe­tetlenségi­g összeverté­k.

– A rendőrök könnyes szemmel jöttek hozzám. Még elbúcsúzni sem tudtam tőle. Azt hittem, elájulok – zokogta az asszony, aki 52 év után maradt özvegyen.

Az egyik elkövető a három éve Olaszorszá­gban meggyilkol­t örömlány, Arietta öccse.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary