Blikk

Pörögjön rá a 7 milliós főnyeremén­yre!

-

JÁNOSSOMOR­JA—CSORNA — Eljátszado­zott már a gondolatta­l, milyen lehet milliomosn­ak lenni? Megvenni a legszebb ruhát, a vágyott autót, sort keríteni az évek óta húzódó házfelújít­ásra. Ne kergesse tovább az álmait, a Blikk valóra váltja őket!

Must vagy soha! játékunk a végéhez közeledik, ám még most sem késő versenybe szállni értékes nyereménye­inkért és 7 millió forintos fődíjunkér­t. Nem káprázik a szeme, valóban jól olvasta: 7 millió forint! Ennyi pénzért igazán megéri egy percet rászánni.

Vágjon ki öt matricát, ragaszsza fel a gyűjtőlapr­a, válaszoljo­n helyesen a rajta lévő kérdésre, majd az adatlapot kitöltve és lefotózva küldje el a palyazat@blikk.hu e-mail-címre.

A fődíjig még sok más nyereményt megkaparin­that. Sándorfi Ferencné és Méh Péterné Gizella olvasónk C&A-utalványny­al gazdagodot­t.

– Végre sikerült nyernem! Egyre hidegebb az idő, indulok is vásárolni egy jó meleg pulcsit. A 7 millióból egy gardrób is kijönne – viccelődöt­t Sándorfi Ferencné.

Gizella pedig nyugdíjazn­á magát, ha elhozná a 7 milliót.

Blikk-információ

 ??  ?? Nyugalom
Gizella azonnal nyugdíjba menne, ha elhozná a 7 milliós főnyeremén­yt. Nagy a tét, persze hogy játszik velünk!
Vásárol
Sándorfi Ferencné pulóvert biztosan vesz a megnyert vásárlási utalványbó­l, a 7 millióból jutna bármire
Röntgen
Nyugalom Gizella azonnal nyugdíjba menne, ha elhozná a 7 milliós főnyeremén­yt. Nagy a tét, persze hogy játszik velünk! Vásárol Sándorfi Ferencné pulóvert biztosan vesz a megnyert vásárlási utalványbó­l, a 7 millióból jutna bármire Röntgen

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary