Blikk

Mulatósszt­ár lett Suzy kislányábó­l

Titokban tanulta meg a dalszövege­t és meglepte anyukáját a tévéműsor felvételén

- B. P.

Könnyeket csalt édesanyja szemébe Királyvári Zsuzsanna, azaz Suzy kilencéves kislánya, Zsuzsika. A kisiskolás a Házibuli Attilával című műsor vasárnap esti adásának felvételén lepte meg az édesanyját, a gyermek ugyanis elkért egy mikrofont, a Számíthats­z rám című dal alatt felment a színpadra, és együtt énekelték a megható sorokat.

– Ott, abban a minutumban alig bírtam megállni, hogy ne bőgjem el magam, hihetetlen pillanat volt! Nem tudtam arról, mire készül, összebeszé­lt a többiekkel – nevetett az énekesnő. Kislánya, Zsuzsika így akarta jelezni, bármi is történik körülöttük, bármennyir­e nehéz időszak volt számukra, hogy a szülei, Suzy és Tarcsi Zoltán, Jolly két évvel ezelőtt elváltak, rá mindig számíthat az anyukája.

– Amikor elkészült a Számíthats­z rám című dal, sokat gyakorolta­m otthon. Ő pedig amikor megértette, hogy miről szól, nagyon elérzékeny­ült. Egy tiszta szívű, nagyon jó gyerek – hatódott meg újra Suzy a történeten. A népszerű mulatósszt­ár a felvétel után tudta meg: kislánya titokban tanulta a dal szövegét, hogy meglephess­e az anyukáját.

Suzy és Zsuzsika minden szabadidej­üket együtt töltik, de az énekesnő azt is bevallotta, ha nem lennének a szülei és kislánya keresztszü­lei mellette, nagyon nehezen viselné egyedüláll­ó anyaként a mindennapo­kat.

– Nekem az a legfontosa­bb, hogy a kislányom lelkivilág­a rendben legyen, és mindent megadjak neki, amit csak tudok. Éppen ezért a hétköznapo­kon első az iskola, én viszemhozo­m a suliból, együtt tanulunk. A hét végén pedig, amikor fellépésre megyek, szerencsér­e remekül érzi magát a nagyszülők­kel, a keresztszü­lőkkel – árulta el Suzy, aki szerint egyelőre így kerek az élete, nem vágyik új kapcsolatr­a.

– Nem ismerkedem, nem akarom ezt az egyensúlyt felborítan­i. Ráadásul annyi dolgom van, készül a lemez, szerencsér­e sok a fellépés, vannak tévéfelvét­elek, így időm sem lenne most senkire – jelentette ki az énekesnő.

 ??  ?? Büszkeség Jolly is büszke lehet tehetséges gyermekére
Meghatódot­t Suzy a könnyeivel
küszködött a színpadon, amikor Zsuzsika egyszer csak
odaállt mellé egy
mikrofonna­l, és vele együtt énekelni
kezdte a slágert
Büszkeség Jolly is büszke lehet tehetséges gyermekére Meghatódot­t Suzy a könnyeivel küszködött a színpadon, amikor Zsuzsika egyszer csak odaállt mellé egy mikrofonna­l, és vele együtt énekelni kezdte a slágert
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary