Blikk

Mihalik Enikő hazahozta Evát

-

TATA — Két hónapos kislányáva­l utazott haza Mihalik Enikő, aki Tatáról jelentkeze­tt be Instagram-oldalán. A szupermode­ll egy tündéri babás fotóval tudatta követőivel, hogy a kis Eva Rose-zal itthon tölt egy kis időt. Enikő New Yorkban szülte meg kislányát július 16-án, azóta először látogatott haza, így a nagy család most láthatja először a kis Eva Rose-t. A modell számára Tata különleges hely, hiszen Korányi Dávid az Öregtónál kérte meg a kezét.

– Kimentünk piknikezni december 25-én ebédidőben a tatai tó köré, és amikor én elkezdtem gyorsan, éhesen kipakolni a piknikkosá­rból, gyorsan kikapott egy kis dobozt és térdre ereszkedet­t előttem, amitől én teljesen sokkot kaptam, nagyon meglepődte­m, belekönnye­ztem, és erre csak anynyit mondott, hogy nagyon hálás közönség vagyok és többször kellene megkérnie a kezemet, mert igazán aranyos volt, ahogy belekönnye­ztem – mesélte korábban a Fókusznak.

 ??  ?? Szépség A modell, Mihalik Enikő kislánya, Eva Rose
júliusban született New Yorkban, de a hét
végén már Tatán kirándulta­k
Szépség A modell, Mihalik Enikő kislánya, Eva Rose júliusban született New Yorkban, de a hét végén már Tatán kirándulta­k

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary