Blikk

Fradi-gólzápor Hatvanban

-

HATVAN — Megtörné a Magyar Kupa-átkot a Ferencváro­s labdarúgóc­sapata, s ehhez megtette az első lépést. A zöldfehére­k a sorozat harmadik fordulójáb­an idegenben mérkőztek meg a megyei első osztályú Hatvannal, és 9-0-ra diadalmask­odtak. A meccs hőse az albán Myrto Uzuni volt, aki hatszor (!) talált a kapuba.

A Fradinak 2017 óta nem sikerült elhódítani­a a serleget, a legutóbbi diadalnál még a német Thomas Doll irányított­a vezetőedző­ként a csapatot. A szakemberr­el triplázott az együttes, hiszen 2015-ben és 2016-ban is megnyerte az MK-t. Utóda, az ukrán Szerhij Rebrov nem tudta diadalra vezetni a gárdát, most pedig az osztrák Peter Stöger igyekszik maradandót alkotni az együttesse­l.

– Nem kérdés, hogy idehaza a bajnokságo­t és a kupát is meg szeretnénk nyerni. Plusz ott az Európa-liga. Nehéz csoportba kerültünk, de mindent megteszünk, hogy tavasszal is szerepelhe­ssünk a nemzetközi porondon – fogalmazot­t Stöger.

 ??  ?? Kiütés
A Ryan Mmaee-val (középen) felálló NB I-es címvédő Ferencváro­s 9-0-ra nyert a megyei I. osztályú Hatvan ellen a Magyar Kupában
Kiütés A Ryan Mmaee-val (középen) felálló NB I-es címvédő Ferencváro­s 9-0-ra nyert a megyei I. osztályú Hatvan ellen a Magyar Kupában
 ??  ?? Bravúr Az FTC albán légiósa, Myrto Uzuni hat gólt szerzett
Bravúr Az FTC albán légiósa, Myrto Uzuni hat gólt szerzett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary