Blikk

Legyen milliomos Must vagy soha!

- S. N.

SZOLNOK — Alig egy hete maradt, hogy harcba szálljon az ország legolvasot­tabb napilapján­ak mesés fődíjáért. Nem kevesebb, mint 7 millió forint a tét, ezért ne habozzon sokáig. Must vagy soha!

Elekes Anikóval és lányával, Eszterrel madarat lehetne fogatni, annyira örültek, amikor kiderült: egy Lidlutalvá­nnyal gazdagodta­k.

– Régóta játszunk anyukámmal, együtt is kaparunk. Természete­sen nagyon boldogok voltunk, amikor kiderült, mi is a nyertesek sorába kerültünk. Alig várjuk, hogy elkölthess­ük az összeget! – újságolta Eszter.

Ön még ennél is többet kaszálhat Must vagy soha! játékunkka­l, amely a végéhez közeledik. Fődíjunkér­t

nem kell mást tennie, mint kivágni öt matricát, felragaszt­ani a gyűjtőlapo­k valamelyik­ére, valamint kiválaszta­ni a helyes választ a lapon található kérdésre. Az adatlapot kitöltve és azt lefotózva küldje el a palyazat@blikk. hu e-mail-címre. Csak így lesz esélye ugyanis arra, hogy megnyerje 7 millió forintos fődíjunkat! Megéri egy percet rászánnia az életéből ezért az összegért.

 ??  ?? Indul a bevásárlás
Elekes Anikó és férje, valamint lánya, Eszter Lidl-utalványt nyert a Blikktől, indulhat a nagybevásá­rlás!
Indul a bevásárlás Elekes Anikó és férje, valamint lánya, Eszter Lidl-utalványt nyert a Blikktől, indulhat a nagybevásá­rlás!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary