Blikk

Lotfi Begi rápihen a nagy dobásra

-

BUDAPEST — Több ezer kilométer, több száz fellépés és rengeteg siker van a háta mögött. Lotfi Begi most úgy érzi, eljött a megújulás pillanata, és a haknik helyett valami nagyobb durranásra készül.

– Minden Rúzsa Magdival kezdődött, illetve majdnem. Akárhogy is nézzük, húsz éve vagyok a szakmában, de a legnagyobb áttörést mégis a nyolc évvel ezelőtti Szerelem című dal hozta meg nekem, amit azóta is mindennap játszanak a rádiók. Ez volt az igazi nagy áttörés számomra – kezdte a Blikk élő Facebook-interjújáb­an a zenész. – Mindent, amit lehetett, elértem az elmúlt nyolc év alatt: a legrangosa­bb zenei díjak, Mahasz-listás és rádiós listás első helyek. Bejártam az

egymással összes nagy fesztivált, és eljutottam arra a pontra, hogy szintet kellene lépni – mondta Begi a Blikknek, hozzátéve: a szintlépés­hez a legjobb alkalom a szeptember 25-i koncert lesz.

– Énekesekke­l, táncosokka­l, extra látvánnyal és extra effektekke­l készülök. Olyan show lesz, amit az itthoni közönség eddig csak a külföldi DJ-ktől látott.

A lemezlovas egy időre háttérbe vonul, hogy a szakmai megújulásr­a összpontos­ítson.

– Az elmúlt öt hónapban másfél évnyi fellépéshi­ányt igyekeztün­k behozni, ami jócskán kivett az energiáimb­ól, és ennek legfőképpe­n a család látta a kárát.

Mostantól lényegesen több időt szentelhet a szerettein­ek.

K. R.

 ??  ??
 ??  ?? Váltás Felhagy a haknizássa­l a DJ a nagyszabás­ú bulik kedvéért
Váltás Felhagy a haknizássa­l a DJ a nagyszabás­ú bulik kedvéért
 ??  ?? Riválisok
A klasszikus tagjai folyton versengtek
Riválisok A klasszikus tagjai folyton versengtek

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary