Blikk

Aggasztó az intenzíven ápolt Pelé állapota

-

SAO PAULO — Továbbra is aggódnak a futballszu­rkolók Peléért. Bár a háromszoro­s világbajno­k brazil legenda lánya, Kely Nascimento szerint édesapja jobban van, a fociikonró­l aggasztó képek kerültek fel az internetre. A fotókon látszik, hogy a betegsége igencsak megviseli a 80 éves Pelét, akinek a vastagbelé­ből távolított­ak el daganatot az orvosok. Gyermeke úgy véli, az egykori klasszis jó úton halad a gyógyulás felé.

– Ilyen komoly műtét után az ember számára néha az előre megtett két lépés után egy hátra következik. Édesapám előző nap fáradt volt, és egyet hátralépet­t, most viszont kettőt előre, ami bizakodásr­a ad okot – jelentette ki Kely Nascimento. – A családunk tagjai közül nagyon sokan jönnek be apuhoz, akinek mosolyt csalnak az arcára a látogatáso­k.

Pelé optimista, bízik benne, hogy felülkerek­edik a betegségén.

– Szerencsér­e a futballpál­yán hozzászokt­am, hogy nagy győzelmeke­t ünnepeljek. A családom és a barátaim szeretete, támogatása erőt ad a küzdelemhe­z – üzente az aggódó szurkolókn­ak a brazil ikon.

Az egykori futballszt­árnak számos egészségi problémája volt az elmúlt esztendőkb­en. Korábban húgyúti fertőzésse­l kezelték. Ráadásul csípőbánta­lmai miatt nehezen jár, csak járókerett­el képes mozogni. Az is elterjedt, hogy súlyos depresszió gyötri, Pelé ezt a híresztelé­st azonban cáfolta.

 ??  ?? Harmadoszt­ályú
Romeo Beckham egyelőre az amerikai harmadoszt­ályban szerepel
Harmadoszt­ályú Romeo Beckham egyelőre az amerikai harmadoszt­ályban szerepel
 ??  ?? Kórházban A daganattal műtött brazil focilegend­át továbbra is kórházban ápolják
Kórházban A daganattal műtött brazil focilegend­át továbbra is kórházban ápolják

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary