Blikk

Beckham fia is profi focista lett

- Blikk-összeállít­ás

FORT LAUDERDALE — Debütált csapatában Romeo Beckham. A 115-szörös válogatott angol futballkla­sszis, David Beckham középső fia pályára lépett élete első felnőtt profi mérkőzésén, az amerikai harmadoszt­ályban szereplő Fort Lauderdale színeiben. A 19 éves játékos kezdőként 76 percet szerepelt a Tormenta elleni, 2-2-re végződő bajnokin, gólt nem szerzett.

Romeo Beckham szeptember­ben írta alá első felnőttsze­rződését klubjával, amely az apja által alapított és vezetett, első osztályú Inter Miami tartalékcs­apata. Elsősorban jobbszélső­ként vethető be, de akár védőként és támadóként is együttese hasznára tud lenni.

– Szerencsés­nek érzem magam, hogy debütáltam a profik között. Boldog vagyok, de már teljes mértékben a következő meccsre koncentrál­ok – fogalmazot­t Instagram-posztjában.

A Fort Lauderdale a következő fordulóban a Greenville otthonába látogat október 2-án, a házigazda a bajnokságb­an a rájátszást érő harmadik pozíciót foglalja el. Beckham csapata jelenleg 27 pontjával a 8. helyen áll a tabellán.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary