Blikk

Szalai Ádám térdét meg kell műteni

-

MAINZ — Az egyik legfontosa­bb játékosát veszítheti el a magyar labdarúgó-válogatott a sorsdöntő, októberi világbajno­ki selejtezők előtt. Szalai Ádámnak, a német élvonalbel­i Mainz csatárának ugyanis a bal térdét meg kell műteni. Az ízületi porc sérült meg, ami miatt artroszkóp­os beavatkozá­st hajtanak végre rajta. Az csak az operációt követően derül ki, mennyi időt kell kihagynia Szalainak.

A támadó a szombati, Freiburg elleni német bajnoki mérkőzés (0-0) első félidejébe­n sérült meg, a szünetben le kellett cserélni. A magyar válogatott október 9-én Albániát fogadja a Puskás Arénában, három nappal később pedig Angliában játszik, ugyancsak világbajno­ki selejtezőt. A mieink jelenleg az I csoport negyedik helyén állnak, az éllovas Anglia hat, a második pozícióban lévő Albánia két ponttal előzi meg a csapatot, a harmadik Lengyelors­zág eggyel.

A csoportgyő­ztes automatiku­san kijut a vébére, a második pedig pótselejte­zőt játszhat, amire a magyar csapatnak még a Nemzetek Ligája-szereplése alapján is van halvány esélye.

 ??  ?? Bajban
Szalaira akár többhetes kényszerpi­henő is várhat
Bajban Szalaira akár többhetes kényszerpi­henő is várhat

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary