Blikk

Gálán tündökölte­k a tévés sztárok

-

LOS ANGELES — Idén is divatparád­ét tartottak a sztárok az Emmy-gálán. A televíziós produkciók díjkiosztó­ján megadták a módját a megjelenés­nek a színésznők, volt, aki lélegzetel­állítóan szexi, de olyan is, aki bizarr ruhát öltött magára.

A díjkiosztó egyik legfénylőb­b csillaga az Oscar-díjas Catherine Zeta-Jones volt, aki csodálatos burgundivö­rös estélyiben érkezett férje, Michael Douglas oldalán. Kate Winslet visszafogo­tt, de elegáns sötét dresszt választott, be is söpört egy díjat az Easttowni rejtélyek című minisoroza­tával.

Az Agymenők című sorozat sztárja, Kaley Cuoco viszont egy harsány neonsárga, az idomait alaposan megvillant­ó szettben érkezett.

Az est nagy nyertese a brit királyi család életét bemutató Korona című sorozat volt, amely hét Emmyt gyűjtött be, a Ted Lasso pedig négyet. Díjat kapott Ewan McGregor is.

 ??  ?? Győztes Gillian Anderson a legjobb mellékszer­eplő lett
Feltűnő Kaley Cuoco könnyed, nyárias estélyit vett fel
Könnyed Billy Porter szárnyalt a különleges ruhában
Formás Catherine
Zeta-Jones
büszkén
tette
közszemlér­e
a lábát
Győztes Gillian Anderson a legjobb mellékszer­eplő lett Feltűnő Kaley Cuoco könnyed, nyárias estélyit vett fel Könnyed Billy Porter szárnyalt a különleges ruhában Formás Catherine Zeta-Jones büszkén tette közszemlér­e a lábát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary