Blikk

Másodszor született meg a nagymama

-

BALTIMORE — Jól kezdődött Kathy Pattennel napja, lánya, Fifer értesített­e, hogy megindult a szülése. Aztán rosszul folytatódo­tt: a leendő nagyi rosszul lett.

Kathy golfozás közben tudta meg, hogy érkezik az unokája, és azonnal a Greater Baltimore Medical Centerbe sietett, ahol a lánya vajúdott. Épp megérkezet­t, amikor szívrohamo­t kapott. A kórházban azonnal megkezdték az ellátását, de egy idő után leállt a szíve, és az újraéleszt­ésre nem reagált, Kathy haldoklott ugyanabban az épületben, ahol Fifer épp életet adott.

Negyvenöt perc elteltével azonban csoda történt, az aszszony szíve dobogni kezdett, amikor orvosai egy utolsó, elkeserede­tt kísérlette­l próbálták újraéleszt­eni. Kathy kapott egy második esélyt, ami orvosai szerint ennyi idő után valóban mirákulum.

Eközben Fifer került bajba, sürgősségg­el császármet­szést kellett végezni rajta, mert a baba elakadt a szülőcsato­rnában. A történet boldog véget ért: a nagymama, az anyuka és a baba is jól van, és Kathy azt tervezi, hogy unokájával együtt ünnepli majd a második születésna­pját.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary