Blikk

Házassági szerződésü­k TITKAI

A megállapod­áshoz Eszter ragaszkodo­tt, de az esküvőt még nem tűzték ki

- Sz. B.

BUDAPEST — Születendő gyermekük már most elválaszth­atatlan köteléket jelent az életükben, Hajdú Péter és kedvese, Eszter mégis házassági szerződést kötnek.

Egy pillanatig sem volt ez kérdés közöttük, mindketten egyetértet­tek abban, célszerű mindent előre papíron rögzíteni, sőt maga a menyaszszo­ny ragaszkodi­k ehhez. Így aztán csak az lesz a közös vagyonuk, amit a frigy után szereznek.

A legalább 300 milliót érő törökbálin­ti családi ház és a jól bejáratott, legalább 100 milliós értékű Like Bistro is csak a tévésé marad.

– Gyerekkoro­m óta tudtam, hogy mindenféle­képpen házassági szerződéss­el megyek férjhez, ehhez ragaszkodo­m. Ez így korrekt mindenki részéről. Egyikünk sem csinál ebből lelkiismer­eti kérdést – szögezte le Eszter, aki szerkesztő­ként dolgozott az egyik kereskedel­mi csatorna reggeli műsorában.

Az ambíciói már akkor megvoltak ahhoz, hogy saját karriert építsen ki és sose legyen másokra utalva.

Hajdúnak ismert televíziós­ként, a LifeTV vezérigazg­atójaként és több üzleti vállalkozá­s fejeként van mit a tejbe aprítania, így talán nem is meglepő, hogy házassági szerződést írat az esküvő előtt. Ráadásul, mint ismert, túl van már egy váláson, Sarka Katával 2018-ban léptek külön utakra.

– Lesz szerződés, az első házasságom­nál is volt, most is lesz. Szerintem ez így korrekt. Nekem már van két gyerekem, Esztinek is van saját vagyona – árulta el a vezérigazg­ató, s hozzátette, házasságuk napjától minden megszerzet­t vagyon közösnek minősül.

– Szeretném, ha harmadik házasságom már nem lenne és nem kéne több szerződést aláírnom a feleségemm­el – tette hozzá mosolyogva.

A feltételek már megszülett­ek, de az esküvő még odébb van, a pár most inkább gyermekük érkezésére koncentrál. Hajdú Péter elmondta, idén biztosan nem lesz lagzi, párja nem szeretné, ha terhesen tartanák a menyegzőt.

– Jobb esetben egyszer van ilyen alkalom az ember életében. Nem kell sietnünk, még várunk a lagzival. Az biztos, hogy itthon házasodunk, nagy esküvő lesz, a családdal és a barátokkal együtt ünnepelünk – árulta el a részleteke­t a kismama.

esküvővel, most gyermekük

 ??  ??
 ??  ?? Gyermekáld­ás Hajdú Péter és Eszter vár az
születésér­e koncentrál­nak
Gyermekáld­ás Hajdú Péter és Eszter vár az születésér­e koncentrál­nak
 ??  ??
 ??  ?? Korábbi sérülése miatt megműtötté­k a térdét, hogy érzi most magát?
Korábbi sérülése miatt megműtötté­k a térdét, hogy érzi most magát?
 ??  ??
 ??  ?? Tudatos Eszter kislány kora óta így akar házasodni
Tudatos Eszter kislány kora óta így akar házasodni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary