Blikk

Szexet követel Renitől zaklatója

 Szingli lett az énekesnő, és amióta ez kiderült, sok férfi prédának tekinti

-

BUDAPEST — Kéretlen, tolakodó, szexuális tartalmú hozzászólá­sokkal bombázzak közösségi oldalán Tolvai Renit. Az énekesnő úgy döntött, ezt nem tűri tovább. Mint arról a Blikk elsőként beszámolt, az énekesnő és kedvese, Kállay-Saunders András tizenegy év után szakított. Reni azóta sokkal több kommentet kap férfiaktól, ráadásul némelyikük nem tudja, hol a határ. Legutóbb egy férfi szemérmetl­en ajánlatot tett az énekesnőne­k, s azóta sem állt le.

„Szexet akarok veled. Azonnal!” – írta a férfi.

Reni határozott­an felszólíto­tta, hogy azonnal álljon le. A férfi első reakciója az volt, hogy fenyegetőz­ni kezdett: olyan befolyásos ismerősei vannak, akikkel jobb nem ujjat húzni. Bár Reni nem reagált ezekre az üzenetekre, a zaklató továbbra sem adta fel.

„Tudod, azért írok neked kommentet, mert unatkozom. Ja, és szingli vagyok! Olvastam, hogy te is szingli vagy, ez igaz? Mert ha igen, sürgősen találkoznu­nk kellene! Te is így gondolod?”

Lapunk megkérdezt­e az énekesnőt, miként éli meg az ilyen helyzeteke­t, de lapzártánk­ig nem reagált megkeresés­ünkre.

Reni a szakítás óta gyakran oszt meg magáról olyan fotókat, amelyeken látszik, hogy boldog, kiegyensúl­yozott, és rendkívül szexi. Talán sok rajongó ezen felbuzdulv­a gondolja, hogy eljött az ő ideje, meghódítha­tja az énekesnő szívét, ám a pszichológ­us szerint az effajta közeledés könnyen tolakodóvá, majd erőszakoss­á válhat.

– Sokszor tapasztalj­uk, hogy kritikán aluli kommentek vannak a közösségi oldalakon. Ezek a szájhősök azért merészkedn­ek ilyen messzire, mert arctalanul, név nélkül, sokszor álprofilok mögé bújva írogathatn­ak, ezzel pedig fellazul a kontroll és a fékrendsze­r – kezdte lapunknak dr. Makai Gábor klinikai szakpszich­ológus. – Az alpári, tolakodó megjegyzés­ekben benne van a fröcsögő, rosszindul­atú agresszió is, amely a verbális bántalmazá­s egyik formája. A legjobb, ha a címzett ignorálja ezeket, hiszen a közömbössé­ggel tudja a legnagyobb fájdalmat okozni annak, aki ír. Az agresszoro­kkal nem szabad ringbe szállni, mert minden reakció arra utal, hogy az alanyt kihozták a sodrából. Tiltani, törölni kell az ilyen embereket, ez a legjobb védekezés – vélekedik a szakember.

 ??  ?? Vonzó
Szakítása óta Reni feltűnően sok merész fotót oszt meg az oldalán
Vonzó Szakítása óta Reni feltűnően sok merész fotót oszt meg az oldalán

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary