Blikk

Új éttermet nyitott A Konyhafőnö­k nyertese

- Cs. H.

SZÉKESFEHÉ­RVÁR — Nemcsak az ismertsége­t, hanem üzleti sikereit is A Konyhafőnö­knek köszönheti az előző széria nyertese, Bóza Roland. A szakács a napokban nyitotta meg negyedik éttermét, lapunknak pedig elmesélte, hogyan éli meg ezt az időszakot.

– A Velencei-tónál nyílt az első csirkés étterem, majd nem sokkal később nyitottunk egy másikat is. Gyorsan lettünk sikeresek, rengeteg vendég járt hozzánk, hatalmas sorok kígyóztak, volt, hogy alig bírtuk a forgalmat. Ezután nyitottunk Pesten is egy helyet, majd most Fehérváron – újságolta Roland, aki korábban minden pénzét egy étterembe fektette, de a járvány miatt kénytelen volt bezárni.

– Próbáltam mindig nagyot álmodni, és hálás vagyok a műsornak. Nem volt mindig könynyű a verseny, de megérte, mert sikerült ismertté válnom azáltal, hogy szerepelte­m benne és megnyertem. Most már vannak befektetők is, és ha minden jól alakul, akkor kinőjük magunkat, és franchise-hálózatkén­t működünk tovább. Persze ez az egész nem a pénzről szól, mert minden fillért visszaforg­atunk, hanem arról, hogy szeretjük ezt csinálni. Élvezem a munkát, mindennap az étteremben vagyunk, és bár a családomra most kevesebb idő jut, a szeretteim nagyon türelmesek és megértőek velem.

 ??  ?? Büszkeség
Roland (középen) az előző győztessel, Armando Mundaraínn­al és Sárközi Ákos séffel (jobbra)
Büszkeség Roland (középen) az előző győztessel, Armando Mundaraínn­al és Sárközi Ákos séffel (jobbra)

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary