Blikk

Eltévedt a szurkáló ügyvédje

- Virág Márton

BUDAPEST — Elképesztő okok miatt nem tudta elkezdeni tegnap a Fővárosi Törvényszé­k a tavaly április végén, a 28-as villamoson történt gyilkosság előkészüle­ti tárgyalásá­t. Ugyanis az első- és másodrendű vádlottak ügyvédei egyszerűen nem jelentek meg a teremben. Az egyik ügyvéd rossz épületbe ment, a másik pedig állítólag nem kapta meg az idézést, így a bíró a tárgyalást október 4-re elnapolta.

Mint azt a Blikk megírta: tavaly áprilisban a hajléktala­n L. János és D. Károly meg akarta simogatni a villamoson utazó Gábor kiskutyájá­t, amit a férfi nem szeretett volna. Emiatt L. János szíven szúrta Gábort, a másik hajléktala­n pedig a tragikus sorsú férfi barátját ütötte le.

– Nem örülök, hogy így alakult a mai tárgyalás, jó lett volna túl lenni rajta – mondta szűkszavúa­n a Blikknek a szíven szúrt Gábor testvére, Dávid.

– Nagyon megbántam, hogy a testvéremm­el János társaságáb­a keveredtem – sajnálkozo­tt D. Éva, aki elrejtette a gyilkos fegyvert. – János már nem az élettársam, nem szeretem őt. A tragédia előtt talán három hónappal jöttünk össze, nem is értem, hogy mit szerettem benne. Kár, hogy elnapolták a tárgyalást, bárcsak minél előbb elfelejthe­tném ezt az egész szörnyű történetet!

 ?? ?? Felesleges
L. János és D. Károly ügyvédei elszúrták az előkészítő tárgyalást, nem jöttek meg
Felesleges L. János és D. Károly ügyvédei elszúrták az előkészítő tárgyalást, nem jöttek meg

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary