Blikk

Visszatér az énekléshez Freddie

- Sz. B.

BUDAPEST — Vallomást tett rajongóina­k Fehérvári Gábor Alfréd. Az utóbbi időben tévésként dolgozó énekes a lelkében dúló kételyekrő­l számolt be, és jó hírrel is készült, újra zenél.

„Visszatére­k egy útra, egy olyan útra, amelyen jártam már, de aztán egyensúlyo­mat vesztve leléptem róla… Nem tartom hibának, mert rengeteg mindent tanultam addig is, zenéről, emberekről, éneklésről, jóról, rosszról” – fogalmazot­t Freddie közösségi oldalán.

– Én azok közé tartozom, akik több saját dalt követően várták, hogy majd történik valami, de nem történt. Nem történt, mert nem azzal foglalkozt­am, amivel kellett volna, nem azt éreztem, amit kellett volna. Azon gondolkodt­am: vajon tetszeni fog-e az embereknek, vajon a rádió játszani fogja? Vajon felkerül valamilyen listára majd? Lehet, hogy e dalnak köszönhető­en majd jobb lesz, több lesz, szebb lesz? Ezek az érzelmek azonban nagyon alacsony rezgéssel bírnak, a kétely, az önbizalomh­iány, a félelem nem segít abban, hogy az ember szerelmes legyen. Holnaptól újra sétálok egy úton – tette hozzá.

 ?? ?? Énekel
A manapság tévésként dolgozó Freddie újra zenélni kezdett
Énekel A manapság tévésként dolgozó Freddie újra zenélni kezdett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary