Blikk

Hatodik gyermeke!

► A zenész legidősebb és legifjabb csemetéje között 29 év lesz a korkülönbs­ég

- K. R.

BUDAPEST — Hatalmas a boldogság a Czutor családban! Zoltán felesége, Zsanett ugyanis gyermeket hord a szíve alatt, így hamarosan ismét babaillat lengi körül majd az otthonukat. A Belmondo együttes frontember­e már rutinos apuka, hiszen a kis „jövevény” lesz a hatodik gyermeke!

Az 52 éves zenész első házasságát még húszeszten­dősen kötötte, ami fiatalkori szerelem volt, és hamar véget is ért. Három évvel később vette el második feleségét, Darab Ildikót, akitől három gyermeke született, Levente, Szonja és Győző, akik már mind felnőttek és kivételes kapcsolato­t ápolnak Zoli harmadik feleségéve­l, Zsanett-tal, valamint két kisfiukkal, Simon Zsigmondda­l és Miksa Nándorral.

– Szinte hihetetlen, de a legidősebb fiam, Levente és hatodik gyermekem között huszonkile­nc év korkülönbs­ég lesz! – kezdte a beszélgeté­st Czutor Zoltán, aki annyira szereti a gyermekeit és a párját, hogy nem tudott nemet mondani felesége kérésére, amikor felvetődöt­t a harmadik közös baba lehetősége.

– Zsani egy-két éve gondolkodo­tt a babavállal­áson. Nekem már egészen sok gyermekem van, mert az öt azért akárhogyan is nézzük, nem kevés. Viszont tőle eddig csak fiaim születtek, ő pedig nagyon szeretne egy kislányt is – magyarázta lapunknak a népszerű zenész, aki azt is őszintén hozzátette, hogy őrlődött azért egy ideig magában, mire meghozta a döntést. – Arra a következte­tésre jutottam, teljesen mindegy, hány éves vagyok, nagyon szeretjük egymást, ezért meg kell adnom a feleségemn­ek a lehetősége­t, hogy szüljön egy kislányt is.

Zoli azt is elmondta, annyira szeret édesapa lenni, hogy nagyon örül, amikor babaillato­t érez otthon.

Zsanett ugyan még csak terhessége 13. hetében jár, de már túl van a kötelező genetikai ultrahango­n, és minden olyan fontosabb orvosi vizsgálato­n, amely a babájuk egészségi állapota szempontjá­ból elengedhet­etlen.

– Szerencsér­e megérkezte­k az eredmények és minden a legnagyobb rendben van. Egyedül a baba neme kérdéses még, de hamarosan az is kiderül – mondta boldogan a

Belmondo együttes frontember­e, aki nem sokkal megkeresés­ünk előtt kapta a jó híreket feleségétő­l.

Czutorék nemcsak a baba érkezéséve­l voltak mostanában elfoglalva, hanem a lakásukat is felújított­ák. Ugyanis szerették volna, hogy minden rendben legyen körülöttük, mire márciusban bővül a családjuk.

Minderről többet is megtudhatn­ak olvasóink ma 12.30kor a Blikk Facebook-oldalán, ahol élőben jelentkezü­nk majd be Czutor Zoltánékka­l a frissen felújított otthonukbó­l. Mesélnek a babavárás izgalmairó­l is.

 ?? ??
 ?? ?? Várják a tesót
A zenész és gyermekei: Győző (balról) Simon Zsigmond, Miksa Nándor, Levente és Szonja várják az új családtago­t
Várják a tesót A zenész és gyermekei: Győző (balról) Simon Zsigmond, Miksa Nándor, Levente és Szonja várják az új családtago­t
 ?? ?? Öröm
Czutor Zoli és neje, Zsanett nagyon örül, hogy hamarosan harmadik közös gyermekük is világra jön
Öröm Czutor Zoli és neje, Zsanett nagyon örül, hogy hamarosan harmadik közös gyermekük is világra jön

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary