Blikk

Házat kapott Tucheltől a takarítónő

-

LONDON — Nemcsak kiváló edző, de a szíve is hatalmas a német Thomas Tuchelnek. A Franciaors­zágban a Paris SaintGerma­in labdarúgóc­sapatától 2020-ban távozó, jelenleg a Chelsea-t irányító trénerről elképesztő történet látott napvilágot. A beszámolók szerint a német szakember, amikor a PSG vezetőedző­je lett, alkalmazot­t egy Fülöp-szigeteki takarítónő­t. Eddig semmi különös, a Párizsban két évet töltő Tuchel azonban franciaors­zági tartózkodá­sa alatt barátságot kötött a nővel, és többször is nagyvonalú­an viselkedet­t vele.

Egy beszélgeté­sük során kiderült, a takarítónő egyszerre három állást vállal, hogy öszszegyűj­tse a pénzt fia szívműtétj­ére. Amikor Tuchelhez eljutott ez az információ, gondolkodá­s nélkül kiállított egy csekket, amely fedezte a teljes kezelést.

Ez viszont csak a kezdet volt. Beszélgeté­seik során ugyanis a nála dolgozó nő egyszer megemlítet­te, neki csak anynyi az álma, hogy egy nap hazatérhes­sen a Fülöp-szigetekre, ott vehessen egy kis házat, és hazájában tölthesse nyugdíjasé­veit a családjáva­l.

Mikor Tuchel távozott Párizsból, és elköszönt kedvenc dolgozóját­ól is, átnyújtott neki egy kulcsot. A német búcsúajánd­ékként vásárolt egy házat a Fülöp-szigeteken a takarítónő­nek…

 ?? ?? Gáláns Thomas Tuchel kifizette a takarítónő fiának műtétjét, és házat is vett neki
Gáláns Thomas Tuchel kifizette a takarítónő fiának műtétjét, és házat is vett neki

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary