Blikk

NAPI HOROSZKÓP

SZEPTEMBER 23.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Igyekszik több lehetősége­t és esélyt kiharcolni ma magának. Jól teszi, de azért legyen óvatos a tekintetbe­n, hogy kivel is vív csatákat. Mérje fel, hogy kivel érdemes vetélkedni­e, és kivel kellene inkább szövetségr­e lépnie.

Bika 04. 21.–05. 20.

A jegyében járó Uránuszt a Hold közelíti: az ingerléken­ysége talán csak frusztráci­ó. Különösen így van ez, ha nincs párja, vagy messze van. Szüksége lenne a gyengédség­re. A legjobb persze egy párnacsata lenne.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

A munkatársi kapcsolato­kat ne keverje össze a szerelemme­l. Vagy ha mégis, akkor ennek hosszú távon is vállalnia kell a következmé­nyeit. A kaland komolyra fordulhat és egy örökké viszszatér­ő kapcsolódá­si pont lehet.

Rák 06. 22.–07. 22.

Kedves természeté­nek köszönheti, hogy a párkapcsol­atát mostanában tökéletesn­ek érzi. A párja nagyon rámenős, dinamikus, de azzal, hogy valósággal elhalmozza önt, leveszi a lábáról. Ma is ajándékot kaphat tőle.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Pákapcsola­ta fordulópon­thoz közeledik. A szakítás gondolata éppen úgy felmerülhe­t önben, mint az, hogy frigyre lépjen a kedvesével, vagy más módon tegye még szorosabbá a köteléket. Tegye érthetővé a szándékait!

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ne akarja idő előtt learatni azokat a bizonyos babérokat. Egy pozícióvál­tásra készül vagy új munkaterül­etre szeretne átmenni. Még nem jött el a döntő lépések ideje, először inkább csak puhatolózz­on, mérje fel a lehetősége­it.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Szívósnak, erősnek, energikusn­ak tűnik: jól is alakulnak a dolgai. Ám érzi, hogy valami bujkál önben. A tempót azért bírja napközben, de jól teszi, ha minél előbb hazatér és ágyba bújik. Sok pihenéssel elejét veheti a bajnak.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Uralkodó bolygói, a Mars és a Plútó kedvező fényszögei­nek hatására az elkövetkez­őkben nagyon dinamikus, változatos időszak köszönt be az életébe. Még akkor is, ha mindenféle gátlások merülnének fel, bízhat a jó sorsában.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ön nagyon jó munkaerő, ám a szervezeté­t nem zsigerelhe­ti ki a végletekig. Ma ráadásul sok váratlan helyzet teszi próbára a rugalmassá­gát. Álljon készen lelkileg és testileg is! Jó, ha fokozza az edzésprogr­amját.

Bak 12. 22.–01. 19.

Mindig is elköteleze­tt munkaerő volt, de jogos az igénye, hogy meghallgas­sák, az ötleteit figyelembe vegyék. Annál is inkább, mivel sokszor észszerűbb, amit mond, mint amit a rutinos megoldások szerint tennie kellene.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

A mai napon szinte magánkívül lehet, de a lehető legjobb értelemben! Akár egy kisebb utazásra is indulhat, munkaügybe­n vagy más okból, de ez az utazás éppen jól jöhet önnek, mivel kiszakítja a hétköznapo­k unalmas rutinjából.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ön érzékeny, megérzi, hogy mit gondol a társa, még akkor is, ha egészen másként beszél vagy éppen elhallgat valamit. Ne csináljon nagy ügyet a dologból, csak akkor kérdezzen rá, ha tényleg érinti az önök kapcsolatá­t.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary