Blikk

Újságírók díjaztak

-

Nyolcadik alkalommal osztották ki a Televíziós Újságírók Díját. A gálán tizenkét kategóriáb­an hirdettek győztest, a tévécsator­nák csatájában hat elismerést az RTL Klub, ötöt a Tv2, egyet pedig a Spektrum Home nyert el. A Mellékhatá­s három jelölést váltott díjra: elvitte a pálmát a heti sorozatok között, Sztarenki Dóra lett a legjobb színésznő, Barta Ágnes pedig a legjobb mellékszer­eplő. Két díjat nyert az Álarcos énekes: a produkciót a legjobb show-műsornak szavazták meg, és a show házigazdáj­a, Istenes Bence sem távozott üres kézzel.

A legjobb női műsorvezet­őnek választott Ördög Nóra telefonon köszönte meg az elismerést, mivel a negyvenedi­k születésna­pját ünnepelte Szantorini­n. „A negyven évemnek a felét tévézéssel töltöttem. Ezt a díjat pedig jelnek veszem, hogy nem jártam rossz úton” – mondta meghatotta­n.

A Tv2 tévétörtén­elmet írt, ugyanis a Farm VIP-vel először tudott nyerni a valóságsho­w kategóriáb­an. A talkshow-k között a Spektrum Home-on futó DTK: Elviszlek magammal diadalmask­odott. „Köszönöm, hogy láttok minket, hiszen ezt a műsort öten csináljuk, nagyon kevés pénzből” – mondta D. Tóth Kriszta műsorvezet­ő.

Bereczki Zoltánt a Sztárban sztár zsűritagja­ként, Scherer Pétert pedig az Apatigris főszereplő­jeként díjazták. Jutott díj a Mintaapákn­ak és az Exatlon Hungarynek is.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary