Blikk

Peller belesántul­t a Jaj, cicába

- B. P.

BUDAPEST — Újabb jelet kapott Peller Károly, hogy ideje kicsit visszavenn­i a munkatempó­ból.

Másfél hónappal az autóbalese­te után, amelyben nem sérült meg, most színpadi balesetet szenvedett, de ezt már nem úszta meg karcolás nélkül. Olyannyira nem, hogy meg kellett műteni.

– Sopronban az évad kezdő utcabálján a Jaj, cicát énekeltem a Csárdáskir­álynőből, amikor egy lépésnél letapadt a cipőm, a testem viszont ment tovább, és kifordult a térdem. Kiderült, hogy oldalszala­g-szakadásom van, műteni kell – árulta el Peller Károly, akinek ugyan számos táncos szerepe van, sosem volt még ilyen jellegű sérülése. Ez persze annak is köszönhető, hogy így, negyven felett már fokozottab­ban figyel magára.

– Az egyik védjegyem volt például, hogy Bóni szerepében leugrottam spárgába. Ezt, amióta nem játszom a szerepet, fellépések­en sem csinálom, nem szeretném, ha valami meghúzódna.

A színész egyébként hamarosan elkezdi próbálni a Karinthy Színházban a Nagyvizit című darabot, amelyet a sérülése miatt átalakítan­ak.

– A darabban a karakterem bal lába bokától combtőig be van kötve, de most a jobb lesz, amelyet műtöttek – nevetett a táncos-komikus, aki reméli, hogy november végére, amikor újra elkezdődne­k a Mágnás Miska előadásai, teljesen meggyógyul.

 ?? ?? Műtét
Pellernek a térdszalag­ja szakadt el, miután letapadt a cipője a színpadon
Műtét Pellernek a térdszalag­ja szakadt el, miután letapadt a cipője a színpadon

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary