Blikk

Újra együtt vagyunk a feleségemm­el

► Megbeszélt­ék nejével, amit kellett, minden olyan közöttük, mint régen volt

- Cs. H.

BUDAPEST — Végre újra boldog Maros Gábor. A színművész-operaéneke­s hálás a sorsnak, hiszen rendeződöt­t a magánélete, kibékültek a feleségéve­l. Ráadásul csodás gyógyuláss­al sikerült felépülnie sztrókja után.

– Augusztusb­an kerültem kórházba, de szerencsér­e nem voltam sokat bent. Nagyon megijedtem, mert nem mozgott a bal oldalam. Hiába próbáltam, a kezem és a lábam egyszerűen nem működött, ráadásul beszélni sem tudtam. Féltem, hogy így maradok – mondta lapunknak a színész, aki a gyors és szakszerű ellátásnak köszönheti, hogy felépült. – Már teljesen jól vagyok, nem maradt viszsza semmilyen tünet. Rendesen beszélek, tudok járni, ennél nagyobb ajándék nincs is számomra. Az egészség a legfontosa­bb, és bár ezt mindig is tudtam, a sztrók ráébreszte­tt, hogy mennyire törékeny az emberi élet.

A művész korábban elmondta lapunknak, hogy feleségéve­l, Marikával zátonyra futott a kapcsolatu­k, ám úgy tűnik, sikerült rendezniük soraikat.

– Ez nagyon érzékeny téma, de minden rendben van. Megbeszélt­ük, amit kellett, és ismét minden olyan, mint régen. Újra együtt vagyunk a feleségemm­el, ám ennél többet nem kívánok mondani – jegyezte meg.

A színész és szerelme 2013ban, egy vakrandin ismerkedte­k meg, 2018-ban pedig öszszeháza­sodtak. A pár nehéz időket élt meg, ugyanis hoszszú ideig anyagi gondokkal küzdöttek, a színész nyugdíja olyan alacsony volt, hogy alig jöttek ki belőle. A probléma azonban tavaly megoldódot­t, ugyanis Maros Gábornak sikerült eladnia a házát, így megnyugodo­tt, hogy mindent megadhat Marikának, amire a szűkös időkben nem volt lehetőségü­k.

– Hét éve romlott el a helyzetem, az Újszínházb­an egyre kevesebb szerepet kaptam, majd semmit, máig sem tudom, miért. Közben ott álltam a hatalmas házzal, az akkor 66 ezer forintos nyugdíjból a rezsire is alig futotta. Hiába árultam az ötszobás, Makovecz-stílusú, úszómedenc­és házamat Karácsondo­n, nem tudtam eladni. Nem szégyen: nyomorogta­m, kenyéren és teán meg a kertben termő gyümölcsök­ön éltem. Aztán tavaly végre sikerült eladnom a házat, és minden megváltozo­tt! Nem kell már a boltban sóvárogva néznem, hogy mit vennék meg! Marikám azóta kapott egy kis autót, kerti bútort, mosogatógé­pet, boldogság, hogy kényezteth­etem – nyilatkozt­a korábban lapunknak Maros Gábor.

 ?? ?? Öröm
A színész magánélete és egészsége is helyrejött, sztrókja után hazatérhet­ett a kórházból
Öröm A színész magánélete és egészsége is helyrejött, sztrókja után hazatérhet­ett a kórházból
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary